Domino’s doneert samen met klanten 42.000 pizza’s aan Voedselbanken Nederland

Van 1 tot en met 15 december konden klanten van Domino’s niet alleen sparen voor een gratis pizza voor zichzelf, maar ook voor de Voedselbank. Mét resultaat: samen spaarden liefhebbers van pizza maar liefst 25.000 gratis pizza’s voor de Voedselbank bij elkaar. Domino’s Nederland voegde daar nog eens 17.000 pizza’s aan toe. Zo kan ieder huishouden dat in Nederland gebruik maakt van de Voedselbank genieten van een gratis pizza.

Uitreiking Voedselbank - Domino's.PNG
  • PNG
Uitreiking Voedselbank - Domino's.PNG

Een verse pizza op een moment naar keuze

Op 16 december overhandigde Misja Vroom, CEO bij Domino’s Nederland, symbolisch de 42.000 pizzavouchers aan Voedselbanken Nederland. Deze vouchers worden door vrijwilligers van de Voedselbank toegevoegd aan de Kerstpakketten die zij jaarlijks verspreiden. Op deze manier kan iedereen genieten van een verse pizza op een zelfgekozen moment.

Rian van Velzen, Teamlid Voedselbanken Nederland, vertelt: ‘’ Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Elke week delen vrijwilligers in Voedselbanken door heel het land voedselpakketten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. We zijn enorm blij met deze gift van Domino’s, wat net dat extraatje kan zijn in de decembermaand.’’

Misja Vroom vult aan: “Als de pandemie ons iets leert, is dat geluk zit in de kleine momenten met elkaar en iets doen voor een ander. Voor ons voelt het als een voorrecht dat we nog altijd open konden blijven. En dat voorrecht willen we dan ook gebruiken om gezinnen samen te laten genieten van een warme pizza. Want hoe gewoon het bestellen van een pizza ook lijkt, het is voor velen niet vanzelfsprekend.”

Pizzalunch voor vrijwilligers van Voedselbank Breda

Tijdens de uitreiking van de pizzavouchers aan Voedselbanken Nederland stond er nog een verrassing te wachten voor de aanwezige vrijwilligers van de voedselbanklocatie in Breda. Zij kregen een pizzalunch aangeboden door Domino’s Breda.

Uitreiking pizzavouchers en pizzalunch voor vrijwilligers bij Voedselbank Breda

Deze opnames zijn gemaakt tijdens de pizzalunch voor vrijwilligers van Voedselbank Breda. Tijdens deze opnames zijn de destijds geldende overheidsmaatregelen rondom de verspreiding van Covid-19 nageleefd.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL