Domino’s laat klanten kennismaken met de smaken van Nederland én België op International Pizza Day

Pizza is een geliefd gerecht over héél de wereld. Niet voor niets is 9 februari daarom ook bestempeld als ‘International Pizza Day’. Om deze dag te vieren, heeft Domino’s een wel heel speciale actie voor klanten: de pizzaketen biedt klanten op woensdag 9 februari een culinaire reis aan door Nederland en België.

winactie.jpg
  • jpg

Win een roadtrip in pizza stijl!

Klanten uit Nederland kunnen zich in de periode vanaf dinsdag 1 februari tot vrijdag 4 februari aanmelden via Instagram. De winnaar wordt op 9 februari met een limousine opgehaald en zal bij diverse filialen in Nederland en België een tussenstop maken om lokale delicatessen te proeven.

Smaken verschillen

Zit er dan écht zoveel verschil in de smaken van Nederland en België? ‘’We zien zeker overeenkomsten tussen beide landen, vertelt Manon Stoutjesdijk van Domino’s. Zo zijn de Pizza Pepperoni en Pizza Margaritha in zowel Nederland als België al jarenlang favoriet. Maar er zijn ook verschillen op de menukaarten te vinden. Zo zagen we de afgelopen jaren een aantal bijzondere specials op de Belgische menukaart, waaronder de Bicky pizza en een ‘Vol au Vent’ pizza. Maar ook op de reguliere menukaart staan pizza's die in Nederland niet bekend zijn. Zoals de pizza Savoyarde, een pizza met crème fraîche, bacon, gorgonzola en aardappelschijfjes. Deze roadtrip biedt een mooie kans om de specials in Nederland én België te proeven.''

Savoyarde.PNG
  • PNG
Savoyarde.PNG

Een verrassende proeverij

Winnaars van de actie gaan in ieder geval niet met een lege maag naar huis. Gerechten die onder andere op het menu staan zijn: de pizza Frikan’ Dutchman, een pizza met frikandel speciaal, en de Cal’Z die afgelopen najaar in België werd gelanceerd. Naast pizza, worden ook andere bijgerechten van het menu geproefd.

Meedoen?

Geïnteresseerden kunnen zich op de volgende manier aanmelden:

1: Volg @dominos_nl via Instagram

2: Reageer in de periode van dinsdag 1 februari tot vrijdag 4 februari onder de post met welke vriend/vriendin je deze pizzaproeverij wil winnen.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL