3x een Valentijnsmenu passend bij jouw wensen

Iedereen is anders. Daarom vind je op het menu bij Domino’s een gevarieerd aanbod aan verschillende gerechten. Ook voor Valentijnsdag bieden we voor ieder wat wils. Of je jouw Valentijnsdag nu single, in love of heartbroken doorbrengt: Domino’s helpt je met een menu op maat.

Samen pizza eten.jpg
  • jpg

1: The single one

Een cheesy Valentijn start je natuurlijk met een Cheesybread. Dit is een heerlijk kaasbroodje uit de pizzaoven van Domino’s. Genoten van het Cheesybread? Dan is het natuurlijk tijd voor een smakelijke Pizza Hot & Spicy. Op deze pittige pizza vind je de signature tomatensaus van zongerijpte tomaten, mozzarella, de populaire pepperoni, paprika, ui en jalapeños. Liever een vegetarische variant? Vervang dan de pepperoni door de smakelijke vegeroni. Sluit de avond af met wat zoetigheid. Je kunt bij Domino’s namelijk ook terecht voor een heerlijk dessert. Bijvoorbeeld de overheerlijke Lavacake met chocoladevulling.

2: The in love one

De ideale date? Dat is stiekem natuurlijk gewoon een filmavond met lekker eten. Het ideale 3 gangen Domino’s diner om samen te delen? Dat bestaat uit Crunchy Chicken vooraf: een lekkere bucket met kip uit de oven. Deel daarna samen een pizza: met de half/half pizza geniet je beiden van je favoriete smaak. Of kies twee smaken uit waar jullie allebei blij van worden en maak er een pizzaproeverij van. De Cinnastix XXL zijn extra groot en daardoor perfect om te delen.

3: The heartbroken one

We wensen je het liefst een enorm liefdevolle Valentijn toe. Toch een beetje heartbroken en toe aan wat troosteten? Start dan met Garlic Twisters om vervolgens te genieten van een pizza Chicken Kebab, hélémaal voor jou alleen. Afsluiten doe je natuurlijk weer met een lekker dessert, zoals Cinnastix. Extra lekker onder een dekentje op de bank.  

Cinnastix.jpg
  • jpg

Of toch een ander Valentijnsmenu op maat?

Naast al onze suggesties hebben we nog veel meer pizza’s, sandwiches, bijgerechten en desserts op de kaart staan. Zo vind je altijd een gerecht dat past bij jouw wensen. Hellooo Goodness!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL