Domino’s wint Thuisbezorgd Award in de categorie ‘Beste Internationale Keten’

Domino’s heeft de Thuisbezorgd Award 2021 in de categorie ‘Beste Internationale Keten’ gewonnen. Een categorie die dit jaar voor het eerst zijn intrede maakte én waarmee Thuisbezorgd restaurantketens die geliefd zijn bij klanten over heel de wereld in het zonnetje wil zetten.

Snelle bezorging, goede service en uitstekende kwaliteit

Stemmers op Domino’s zijn te spreken over de snelle bezorging, goede service en uitstekende kwaliteit. ‘’De pizzaketen is geliefd bij klanten in Nederland om de voortreffelijke pizza's, waardoor het een verdiende winnaar is in de categorie: beste internationale keten van Nederland.’’, aldus Thuisbezorgd.

Casper Mooyman, Head of Marketing bij Domino’s Nederland, vertelt: ‘’We zijn er enorm trots op dat we deze award in ontvangst mogen nemen. Naast het maken van verse, kwalitatieve pizza’s, willen we onze klanten een snelle en uitstekende service leveren. Het doet ons dan ook enorm goed om te zien dat juist deze factoren voor klanten van Thuisbezorgd doorslaggevend zijn om voor Domino’s te kiezen.’’

Thuisbezorgd Award.png
  • png

Nieuwe categorie

De categorie ‘Beste Internationale Keten’ is dit jaar samen met de categorieën Beste Healthy Restaurant, Beste Lunch Restaurant, Beste Jonge Ondernemer onder de 30 jaar en Beste Nationale Keten voor het eerst toegevoegd aan de Thuisbezorgd Awards.

Felicitaties voor alle winnaars

‘’Naast het feit dat we trots zijn op onze award, willen we ook de andere winnaars van harte feliciteren. Het is een mooi rijtje restaurants die hun prijs allemaal énorm verdiend hebben.’’, aldus Casper Mooyman.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL