Domino’s zoekt bezorgers op het water

Pizzaketen introduceert bezorging met waterscooters

Met een groeiend aanbod aan bezorgdiensten, blijven maaltijdbezorgers innoveren om de consument snel van een verse maaltijd te voorzien. Eind deze maand start Domino’s Nederland daarom een pilot met bezorging op waterscooters. Hiermee wil de pizzaketen ook consumenten op- en rond het water gaan bedienen.

Bezorgen op het water (2).JPEG
  • JPEG
Bezorgen op het water (2).JPEG

Innovatief

Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino’s vertelt: ‘’Domino’s is dé expert in maaltijdbezorging. Maar dat betekent niet dat we stil staan op het gebied van innovatie. We zoeken altijd naar mogelijkheden om onze bezorging te optimaliseren. Zo waren we de eerste bezorgdienst in Nederland met contactloze bezorging en hebben we eerder al een pilot met een drone gedaan.’’  

Pilot in Amsterdam

De pilot met de speciaal voor Domino’s ontworpen waterscooters start eind deze maand in Amsterdam. ‘’De Amsterdamse grachten zijn bij uitstek de plek om te testen of bezorging met waterscooters werkt. Nu de lente is aangebroken, gaat men weer massaal met bootjes het water op.’’ aldus Manon Stoutjesdijk. De grootste uitdaging? ‘’Dat is het stukje extra teamwork dat we van ons personeel vragen: naast de winkel en de bezorgfiets, gaat de pizza nu ook het water op. Met een efficiënt proces streven we ernaar om de pizza binnen 20 minuten na het plaatsen van de bestelling bij de klant op het water te krijgen.’’ 

Solliciteren

Geïnteresseerden voor de functie van waterscooterbezorger kunnen tot 22 april solliciteren via werkenbijdominos.nl/vacatures. Ervaring met een waterscooter is een pré. 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL