Amsterdam viert Koningsdag op het water mét pizza

Vandaag viert Nederland Koningsdag als vanouds. Zo ook in de hoofdstad, waar feestvierders de verjaardag van de koning traditiegetrouw op de Amsterdamse grachten vieren. Domino’s bezorgde daarom speciaal voor deze feestelijke dag pizza’s op het water. Voor de gelegenheid zocht de keten extra bezorgers, die vorige week massaal reageerden op de vacature van waterscooterbezorger.

Pizzabezorging op het water - Koningsdag 2022

Drie jaar geleden bezorgde Domino's voor eerst pizza's op het water tijdens Koningsdag. Dat was zo'n groot succes dat de pizzaketen meteen plannen maakte voor een volgende editie. ''Niemand had toen natuurlijk verwacht dat Koningsdag daarna twee jaar in het water zou vallen. In coronatijd besloten we: zodra het weer kan, zorgen we dat wij er zijn voor feestvierders met gratis pizza op de Amsterdamse wateren.'', vertelt Manon Stoutjesdijk van Domino's Nederland.

Niet alleen pakte Domino's uit met waterscooterbezorging, ook deelden medewerkers pizza uit vanaf een varend ponton met daarop een opblaasbare pizzadoos van vier meter hoog.

Vacature waterscooterbezorger

Ter gelegenheid van deze ludieke actie publiceerde Domino’s een vacature voor waterscooterbezorger. Geïnteresseerde sollicitanten kregen de kans achterop mee te varen op de waterscooter. Honderden sollicitaties kwamen binnen. Manon Stoutjesdijk: ''Domino's is altijd op zoek naar innovatieve manieren van bezorging. Deze activatie past dan ook perfect bij ons.''

Downloads

Koningsdag 5.jpg
  • jpg
Koningsdag 2.jpg
  • jpg
Koningsdag 3.jpg
  • jpg
Koningsdag 4.jpg
  • jpg
Koningsdag 1.jpg
  • jpg
Koningsdag.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL