15 jarige Ikrame voor één dag de baas van Domino's Nederland

Wat zou jij op het menu zetten als je voor één dag de baas van Domino’s Nederland bent? En hoe zou jij een personeelswervingscampagne voor jongeren vormgeven? Het zijn vragen waar de 15 jarige Ikrame op donderdag 2 juni mee aan de slag mocht. In het kader van de ‘Baas van Morgen’, een project van JINC nam zij voor één dag de rol van CEO Misja Vroom over.

Domino's & JINC: Baas van Morgen

Van deegbol tot verse handgemaakte pizza

Als baas van Domino’s, is het belangrijk om helemaal thuis te zijn in het proces van pizza maken. Daarom stonden onder andere een rondleiding door de deegmakerij en een pizzaclinic op de planning.

Ikrame: ‘’Het was leuk dat ik gelijk met mijn ideeën voor het menu aan de slag mocht. Zo hebben we een ‘pizza toetje’ gemaakt. Een pizza met daarop onder andere chocoladepasta.’’ 

Een echte presentatie

Ook ging Ikrame met een eigen vraagstuk aan de slag: hoe kan Domino’s jongeren enthousiasmeren om te solliciteren op een baan bij Domino's? Haar ideeën presenteerde ze aan het leadershipteam van Domino’s.

Misja Vroom: ‘’Domino's is een bedrijf dat graag aan iedereen kansen biedt. De samenwerking met JINC past hierdoor erg goed bij ons. Ik vind het enorm knap van Ikrame hoe ze met haar leeftijd van 15 jaar haar ideeën aan ons presenteerde.''

Over de Baas van Morgen 2022

Leerlingen worden door JINC het hele jaar geholpen met hun talentontwikkeling en het vergroten van hun kennis van de arbeidsmarkt én hun leefwereld. Met haar projecten wil JINC bijdragen aan de strijd tegen kansenongelijkheid.

JINC Baas van Morgen vindt dit jaar voor de achtste keer plaats. Ruim 400 kinderen tussen de 10 en 17 jaar en meer dan 300 bedrijven uit Amsterdam, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg doen mee aan dit initiatief. 15 jarige Ikrame voor één dag de Baas van Domino’s Nederland

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL