Domino's breidt menu verder uit met churros

Goed nieuws voor de zoetekauw. Domino’s Nederland heeft een nieuwe specialiteit op het menu staan: Coco Churros. De lekkernij bevat een gesmolten cacaovulling, is bestrooid met kaneelsuiker en is veganistisch. De pizzaketen geeft hiermee een eigen draai aan de Spaanse delicatesse churros. De churros van Domino’s zijn verkrijgbaar vanaf €3,95 en worden verkocht in porties van 3 en 8 stuks. Naast churros breidt Domino’s het menu verder uit met drie zomerse BBQ-pizza’s en de Cherry Thickshake. De nieuwe menu items zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in alle vestigingen* in Nederland. 

Coco Churros.png
  • png

Vakantiegevoel bij je thuis

Manon Stoutjesdijk van Domino’s vertelt: “Veel Nederlanders kennen de populaire churros van hun zomervakantie in Spanje. Daar is het traditie om de churros te dippen in (warme) chocoladesaus. Ook vinden we de krokante deegsnack in Nederland terug in pretparken, foodfestivals of op de kermis. Met de toevoeging van ovengebakken churros met gesmolten cacaovulling, bezorgen we deze zomer het vakantiegevoel bij klanten thuis.''

Voor ieder wat wils

Naast de zoete churros zijn er ook drie nieuwe BBQ-pizza’s (Sweet Smokey Chicken, Honey Mustard Pulled Pork en Spicy BBQ Pulled Pork) en een verfrissende Thickshake Cherry aan het menu toegevoegd. Bij Domino’s wordt het menu regelmatig uitgebreid met nieuwe, gevarieerde gerechten. Naast de bekende verse, handgemaakte pizza’s, kan men ook bij Domino’s terecht voor verschillende bijgerechten, sandwiches, Crunchy Chicken en verkoelende Thickshakes.

* De beschikbaarheid van Thickshakes kan per winkel verschillen

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL