6 redenen om deze zomer de barbecue niet aan te steken

Zodra het kwik in het voorjaar stijgt worden de barbecues direct tevoorschijn getoverd en voor je het weet sta je de hele zomer in je barbecue schort hamburgers te flippen en stokbrood met kruidenboter te eten. Allemaal onder het mom van het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin. Bij Domino’s zijn we van mening dat je helemaal geen barbecue nodig hebt om dit vakantiegevoel te ervaren. Wij bieden je zes (pizza)punten waarom je deze zomer de barbecue niet aansteekt.

BBQ Goodness Domino's.jpg
  • jpg

1: Kies gewoon lekker wat je wil

Waar de één graag vlees eet, wil de ander liever vegan. Brood als bijgerecht of toch liever aardappeltjes? Het organiseren van een barbecue is met alle verschillende wensen een hele operatie. Het menu van Domino’s biedt naast heerlijke BBQ specials ook tal van vega(n) opties, bijgerechten en overheerlijke desserts. Zo eet iedereen waar hij of zij zin in heeft.

Bekijk hier het menu

2: Je hoeft niet te wachten tot de kolen heet zijn: het eten staat in 20 minuten op tafel

Na een dag genieten van de zon, wil je eigenlijk zo snel mogelijk met elkaar aan tafel. Echter is barbecueën een tijdrovende klus. Alleen al het wachten tot de kolen heet zijn. Plaats je een pizzabestelling bij Domino’s? Dan geniet je al binnen 20 minuten van een verse pizza in barbecuestijl.

3: De grill blijft mooi schoon

Pizza op? Dan kan de lege pizzadoos gewoon bij het papierafval. Geen afwas en geen grill om schoon te maken.

4: Je kan gezellig bij je vrienden blijven zitten

Tijdens elk etentje is er wel iemand die de hele avond bij de barbecue staat om ervoor te zorgen dat er niets aanbrandt. Onder het genot van een verse pizza die ook nog eens bij je wordt thuisbezorgd, kun je écht de tijd nemen voor elkaar.

Domino's with friends.jpg
  • jpg

5: Het vlees brandt niet aan

Of…. Ben je het type dat vergeet te kijken of het vlees al gaar is? Ook dan is pizza bestellen de ideale oplossing. Met een efficiënt proces in onze winkels zorgen we ervoor dat de pizza’s vers uit de oven, direct bij jou thuis komen.

 

6: Je verrookt de buren niet

Waar rook is….. staat een barbecue. Erg vervelend wanneer de buren nét van plan waren hun was buiten te laten drogen. Geniet van wat puntjes barbecue pizza en voorkom dat de Rijdende Rechter aan de deur staat.   

Nieuw op het menu bij Domino's

De nieuwe barbecue pizza’s van Domino’s zijn verkrijgbaar vanaf maandag 25 juli in alle winkels in Nederland. Kies uit de heerlijke smaken:

- Pizza Honey Mustard Pulled Pork: barbecuesaus, mozzarella, rode ui, pulled pork, honing-mosterd barbecuesaus

- Pizza Sweet Smokey Chicken: barbecuesaus, mozzarella, gegrilde kip, ananas, honing-mosterd barbecuesaus en lente-ui

- Pizza Spicy BBQ Pulled Pork: tomatensaus, mozzarella, pulled pork, paprika, bacon en sriracha barbecuesaus

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL