Make it vega(n): 5 lekkere plantaardige variaties op jouw favoriete pizza

Domino’s biedt voor ieder wat wils. Zo vind je tussen onze pizza’s, Crunchy Chicken, sandwiches en desserts ook diverse vegetarische en veganistische pizza’s. Maar wist je dat je ook gemakkelijk ingrediënten kunt aanpassen? Wij delen onze 5 favoriete plantaardige variaties.

Pizza Vegan Veggi.jpg
  • jpg

1: Vega(n) Pizza Hot & Spicy

Hou jij van lekker pittig? Dan is de Pizza Hot & Spicy echt een aanrader. Deze pizza wordt gemaakt met vers deeg, tomatensaus van zongerijpte tomaten, mozzarella, pepperoni, paprika, ui en jalapeños.

In januari 2022 introduceerden we in samenwerking met de Vegetarische Slager Vegeroni: hét plantaardige alternatief op pepperoni. Je kunt dus al eenvoudig een Vega Pizza Hot & Spicy samenstellen door de pepperoni te vervangen door vegeroni. Ook kun je in plaats van mozzarella kiezen voor vegan kaas. Zo stel je jouw eigen vegan Hot & Spicy samen.

Hoe maak je de Vega(n) Hot & Spicy?

1: Kies voor Pizza Hot & Spicy en vervang de pepperoni door vegeroni en mozzarella door vegan kaas.

2: Of stel jouw eigen pizza samen met behulp van de pizzamaker en kies voor de volgende ingrediënten: tomatensaus, vegan kaas, vegeroni, paprika, ui en jalapeños.

2: Vega(n) Pizza Fresh ’n Tasty

De Pizza Fresh ‘n Tasty is onze favoriete keuze wanneer we willen genieten van een pizza met verse groenten en gegrilde kip. Op deze pizza vind je 50% minder mozzarella dan op onze andere pizza’s.

Fresh 'n tasty.jpg
  • jpg

Wanneer je de gegrilde kip door plantaardige kip vervangt, maak je jouw pizza Fresh ’n Tasty helemaal vegetarisch. Liever veganistisch? Kies dan voor vegan kaas in plaats van mozzarella.

Hoe maak je de Vega(n) Fresh 'n Tasty?

1: Kies voor Pizza Fresh 'n Tasty en vervang de gegrilde kip door vegetarische kip en mozzarella door vegan kaas.

2: Of stel jouw eigen pizza samen met behulp van de pizzamaker en kies voor de volgende ingrediënten: tomatensaus, vegan kaas, vegetarische kip, spinazie, ui, paprika en tomaat.

3: Vegan Pizza Vegeroni

De Pizza Pepperoni is één van onze populairste pizza’s. We vonden het dan ook hoog tijd voor een vegetarisch alternatief voor deze populaire pizza. Samen met de Vegetarische Slager ontwikkelden we Vegeroni. Na maanden van testen en verbeteren, brachten we deze innovatie in januari 2022 op de markt. Vervang je echter de mozzarella door vegan kaas, dan geniet je van geniet een Vegan Pizza Vegeroni.

Hoe maak je de Vegan Pizza Vegeroni?

1: Kies voor Pizza Vegeroni en vervang de mozzarella door vegan kaas.

2: Of stel jouw eigen pizza samen met behulp van de pizzamaker en kies voor de volgende ingrediënten: tomatensaus, vegan kaas, en vegeroni.

4: Vega(n) Pizza BBQ Chicken

Een eigen creatie: want waar je op ons menu de Pizza BBQ Chicken & Bacon vindt, kun je ook een soortgelijke vega(n) variant van deze pizza maken.

De smakelijke barbecue smaak ontstaat door de bodem met barbecuesaus te bestrijken in plaats van tomatensaus. Kies naar wens voor mozzarella of vegan kaas. Als toppings adviseren we plantaardige kip, paprika en ui. Helemaal in de barbecue stemming komen? Kies dan voor een extra swirl barbecuesaus. Op zoek naar nog meer pit? Voeg dan jalapeños toe.

Hoe maak je de Vega(n) BBQ Chicken?

Stel jouw eigen pizza samen met behulp van de pizzamaker en kies voor de volgende ingrediënten: barbecuesaus, mozzarella of vegan kaas, vegetarische kip, paprika en ui. Natuurlijk kun je ook een andere variatie op deze pizza maken met onze beschikbare toppings. 

5: Vega(n) Pizza Chicken Supreme

Een van onze supreme pizza’s, maar dan lekker plantaardig. Naast vers deeg en onze bekende tomatensaus, voeg je op deze pizza vegan kaas, plantaardige kip, ui, paprika en verse tomaat toe.

Hoe maak je de Vega(n) Pizza Chicken Supreme?

1: Kies voor Pizza Chicken Supreme en vervang de kip door plantaardige kip en mozzarella door vegan kaas.

2: Of stel jouw eigen pizza samen met behulp van de pizzamaker en kies voor de volgende ingrediënten: tomatensaus, vegan kaas, plantaardige kip, ui, paprika en verse tomaat.

Ben je nog niet uitgegeten? Probeer dan ook eens de volgende bijgerechten en desserts:

Plantaardige bijgerechten en desserts bij Domino's

Domino’s Potato Wedges en Garlic Twisters zijn de perfecte menu items wanneer je wil genieten van een plantaardig bijgerecht. Sluit jouw etentje af met Coco Churros of Cinnastix, welke ook beide plantaardig zijn.

Coco Churros.png
  • png

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL