Domino’s breidt menu verder uit met friet

Naast pizza’s en kip, is het vanaf maandag ook mogelijk om friet te laten bezorgen door Domino’s. De keten, met inmiddels 346 vestigingen introduceert namelijk ‘Crispy Oven Fries’. Met de uitbreiding van friet, biedt  Domino’s nog meer keuze en bestelgemak. Crispy Oven Fries zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen vanaf €2,99

Crispy Oven Fries.jpg
  • jpg

One stop shop

De introductie van ‘ Crispy Oven Fries’ past binnen de ambitie van Domino’s om klanten een ‘one stop shop’ te bieden.

Manon Stoutjesdijk vertelt: “Gemak en genieten zijn nog altijd de belangrijkste redenen voor klanten om te bestellen. Friet mag dan niet ontbreken op ons menu. We hebben veel tijd en zorg besteed aan het vinden van de perfecte receptuur, het juiste bereidingsproces en een goede verpakking. We zijn er trots op dat we dit product door heel het land veilig, lekker en snel bij de consument thuis kunnen bezorgen.’’

Domino’s Crispy Oven Fries zijn vanaf maandag 30 januari verkrijgbaar bij Domino’s vestigingen in heel Nederland. Voor de liefhebber die niet kan kiezen, biedt de pizzaketen ook de Frietzza: een pizza met friet er bovenop.

 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL