Gebroeders Rossig verrassen klûnend Breda

Na drie jaar afwezigheid, kon Breda vandaag als vanouds Klûnen. Niet alleen het publiek, maar ook de aanwezige artiesten pakten extra uit. Zo presenteerden de Gebroeders Rossig hun nieuwste hit: ‘Ik wil met jou puntje puntje’ op een wel heel speciale manier. Feestgangers op de Grote Markt werden tijdens het optreden getrakteerd op Frietzza’s: pizza met friet er bovenop. Het perfecte gerecht voor de hongerige carnavalsganger.  

Klunen Breda - .png
  • png

Samen een beschuitje eten, is verleden tijd

Met hits als ‘Alie Exprezz’ en ‘Hallo Allemaal’ in het repertoire, konden de Gebroeders Rossig dit jaar niet ontbreken op de Grote Markt. Naast de bekende feestnummers, presenteerden zij ook hun nieuwste hit voor dit jaar: ‘Ik wil met jou puntje puntje’.

De Gebroeders Rossig vertellen: ‘’Iedereen kent dat moment tijdens carnaval wel: je ziet iemand waar je op slag helemaal weg van bent. Maar wie wil er met carnaval een beschuitje eten? Niemand toch? Daarom kiezen wij voor het delen van een Frietzza. Dat is pizza met friet er bovenop.’’

De Frietzza: verkrijgbaar vanaf 30 januari

Naast de presentatie van het nieuwe nummer, werd het aanwezige publiek daadwerkelijk getrakteerd op puntjes Frietzza. Deze speciale pizza is vanaf 30 januari verkrijgbaar bij Domino’s vestigingen in heel Nederland verkrijgbaar. Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino’s Nederland, vertelt:

‘’Samen pizza eten verbindt, net zoals het vieren van carnaval. Waar de één tijdens carnaval zin heeft in pizza en de ander in friet, zorgen wij voor het beste van beiden: de Frietzza. Het is de perfecte pizza om te delen met vrienden, familie en geliefden tijdens een van de mooiste feestjes van het jaar. We zijn er trots op dat we Breda samen met de Gebroeders Rossig konden verrassen’’

De Frietzza wordt gemaakt met vers deeg, tomatensaus van zongerijpte tomaten, mozzarella, ui, augurk, zachte Franse kaas, bacon en natuurlijk ovengebakken frietjes. Vanaf maandag 30 januari is de Frietzza verkrijgbaar in Domino’s winkels in heel Nederland vanaf €8,99- 

Klunen Breda.jpg
  • jpg
Klunen Breda 1.jpg
  • jpg
Klunen Breda - .png
  • png
Klunen 5.jpg
  • jpg
Klunen 7.jpg
  • jpg
Klunen 4.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL