Domino’s Nederland in actie voor Giro555

De situatie in Turkije en Syrië gaat ons aan het hart. Domino’s Nederland leeft mee met alle mensen waarvan het leven ingrijpend is veranderd door de aardbeving op maandag 6 februari 2023. Daarom ging tijdens de landelijke actiedag op woensdag 15 februari 2023 van elke verkochte pizza €1,- naar Giro555. Dit leverde een totale donatie van €40.000,- op.

Domino's actie Giro 555.jpg
  • jpg

Woensdag 15 februari 2023: landelijke actie Domino’s Nederland

Van elke pizza die werd verkocht op woensdag 15 februari doneerde Domino’s Nederland €1,- aan Giro555. Alle 345 Domino’s vestigingen in Nederland namen deel aan deze actie, waarmee €40.000,- voor het goede doel is opgehaald. 

Ook hadden klanten de mogelijkheid om het totaalbedrag van de geplaatste bestelling naar boven af te ronden. Deze donatie is automatisch overgemaakt naar UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN. Zij zijn ter plaatse in Turkije en Syrië om levensreddende hulp te bieden aan gezinnen die door de aardbevingen zijn getroffen.

Meer informatie over Giro555

Giro555 zamelt geld in bij uitzonderlijke humanitaire rampen. Dit is een samenwerkingsverband tussen CARE Nederland, Cordaid, Kerk in Actie, Oxfam Novib, Nederlandse Rode Kruis, Plan International Nederland, Save the Children, Stichting Vluchteling, Terre des Hommes, UNICEF Nederland en World Vision.

Meer informatie over UNHCR

UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. UNHCR levert op dit moment levensreddende hulp aan de gezinnen die in Turkije en Syrië door de aardbeving zijn getroffen.

Meer weten of zelf een donatie doen? Kijk dan op www.giro555.nl  en https://www.unhcr.org/nl/

Over Domino’s

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Frankrijk, Japan, Maleisië, Singapore, Cambodja, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken.

Als de nummer 1 in pizza én bezorging hebben we een voorbeeldfunctie. Meer informatie over onze inzet voor onze gemeenschappen is te vinden via: https://www.dominos.nl/over-dominos/dominos-for-good/gemeenschappen

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL