Domino's for Good: we zorgen voor onze gemeenschappen

Onze winkels bevinden zich in verschillende wijken, winkelcentra, dorpen en steden, waar we trots onderdeel van zijn. We hebben oog en respect voor onze omgeving en streven naar goed contact met andere ondernemers uit de buurt en buurtbewoners. We houden onze omgeving schoon. We zijn er voor de mensen die onze steun kunnen gebruiken en helpen hen met onder andere eten, sponsoring en opleidingen.

Samenwerking Nederland Schoon

Domino’s is partner van Nederland Schoon. Samen met Nederland Schoon stimuleren we onze winkels om de omgeving schoon te houden. Lees hier meer.

 

Lokale initiatieven

Onze winkels zetten zich in voor mensen in de omgeving die extra steun kunnen gebruiken.
Lokaal initiatief uitgelicht: HPC & Pizzaiolo opleiding.
Het Praktijk College Rotterdam (HPC) en vier Domino’s vestigingen (Spinozaweg, Blijdorp, IJsselmonde en Schiebroek) bieden sinds 2021 een opleiding tot pizzabakker aan. Dankzij het unieke project ‘Pizzaiolo’ leren de praktijkonderwijs leerlingen de fijne kneepjes van het vak van pizzabakker. Zij worden in kleine groepen zowel op school als op locatie opgeleid. Deze nieuwe vakrichting zorgt ervoor dat de jongeren gegarandeerd zijn van een baan. Na het succesvol afronden van de opleiding krijgen zij een baan aangeboden om zich als pizzabakker verder te ontwikkelen binnen Domino’s. Meer weten? Klik hier.

 

Voedselbanken

Domino’s doneert samen met klanten 42.000 pizza’s aan Voedselbank. Lees hier meer.