Domino’s breidt menu verder uit met Loaded Fries

Na de succesvolle introductie van Crispy Oven Fries eerder dit jaar, introduceert Domino’s nu ook Loaded Fries op haar menu. De smakelijke variaties Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork zijn sinds maandag 3 april verkrijgbaar vanaf €5,99 bij alle vestigingen van Domino's in Nederland.

Loaded Fries.jpg
  • jpg

Voor ieder wat wils

Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino's Nederland, vertelt: ''Gemak en genieten zijn voor onze klanten belangrijke redenen om bij Domino's te bestellen. Daarom bieden we een ruime keuze aan gerechten aan. Dit varieert van verse pizza's tot kipgerechten en sandwiches. Sinds januari is daar ook friet bij gekomen. Deze introductie is zo enthousiast ontvangen, dat we onze klanten graag verblijden met drie nieuwe variaties in de vorm van Loaded Fries.''

Drie verschillende smaakcombinaties

Op de frietjes zijn bekende ingrediënten van Domino's te vinden. Zo is er de Loaded Fries Chicken Kebab, welke is getopt met mozzarella, paprika, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. Liefhebbers van pittig eten kunnen genieten van de Loaded Fries Spicy Chicken Kebab, waar naast mozzarella ook ui, jalapeños, lente-ui en een swirl van knoflooksaus op te vinden is. Voor wie nu al uitkijkt naar het barbecue seizoen, is Loaded Fries Pulled Pork de perfecte keuze. Deze smaakcombinatie bestaat uit friet, pulled pork, mozzarella, bacon, paprika, lente-ui en een swirl van BBQ saus.

Loaded Fries zijn te bestellen bij alle Domino's vestigingen in Nederland.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL