Domino's opent nieuwe vestiging in Tilburg

Dinsdag 27 juni opent Domino’s een nieuwe vestiging in Tilburg. Bij de winkel, gevestigd aan het Paletplein 9 kunnen inwoners van Tilburg terecht voor het afhalen en het laten bezorgen van verse pizza's en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met 100% elektrische voertuigen.

Pizza.jpg
  • jpg

Service en kwaliteit

David Drees is franchisenemer van de nieuwe vestiging en geen onbekende in de regio. Zo'n 20 jaar geleden begon hij bij Domino's als fietsbezorger. Inmiddels is hij eigenaar van Domino's vestigingen in Cuijk, Gennep, Goirle, Helmond, Horst en twee andere vestigingen in Tilburg.

David vertelt: ''We zijn blij met de populariteit van onze producten in Tilburg. Met deze nieuwe vestiging kunnen we inwoners van Tilburg West de kwaliteit en service blijven bieden die ze van ons gewend zijn. Dat betekent: lekkere, verse pizza's die gemakkelijk bij onze klanten thuis worden bezorgd.''

Naast het uitgebreide assortiment aan pizza's en de mogelijkheid om zelf pizza samen te stellen, heeft Domino's ook diverse bijgerechten zoals kip, friet en sandwiches op het menu staan.

Werken bij Domino’s

David is nog op zoek naar enthousiaste collega’s om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden David: ‘’Ik wil mijn personeel een plezierige werkomgeving bieden waarin zij dezelfde kansen krijgen die ik zelf ooit heb gehad toen ik begon bij Domino’s’’.  

Meer informatie en openstaande vacatures zijn te vinden op: www.werkenbijdominos.nl

100% elektrische bezorging

De nieuwe Domino's vestiging is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur voor afhalen en bezorgen. Dat laatste gebeurt volledig met elektrische fietsen. David vertelt hierover: ''Met deze nieuwe vestiging bevinden we ons nog dichter bij onze klanten. Onze bezorgers kunnen de afstanden veilig, duurzaam en stil afleggen met elektrische fietsen.''

Tilburg Paletplein .jpeg
  • jpeg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL