Domino's introduceert vier specials met Harissa op het menu

Een nieuw jaar is aangebroken en dat betekent ook nieuwe gerechten op het menu van Domino's. Een verrassende nieuwkomer is de Pizza Vegan Chicken Harissa: een pizza met daarop tomatensaus, vegan kaas, plantaardige kip, paprika, ui, tomaat en een swirl van Harissa saus. De pizza is, samen met drie andere Harissa specials, verkrijgbaar vanaf maandag 8 januari.

230300_EDM-Banner_640x400px_P1_VeganChickenHarissa_NL_v01.jpg
  • jpg

Domino's biedt voor ieder wat wils op het menu. Zo kan men naast verse pizza's ook bij Domino's terecht voor kipgerechten, sandwiches, (loaded) fries en diverse bijgerechten en desserts. De pizzaketen breidde de plantaardige keuzes de afgelopen jaren verder uit en voegt hier nu ook de Pizza Vegan Chicken Harissa aan toe.

Domino's chef Wieke vertelt hoe deze nieuwe combinatie tot stand kwam: "Vaak wordt bij vegan pizza's gekozen voor kleurrijke pizza's met groenten, terwijl er met plantaardige vleesvarianten ook veel mogelijk is. Daarom hebben we een pizza ontwikkeld met daarop plantaardige kip. De toevoeging van de lichtpittige Harissa saus zorgt voor een enorme smaaksensatie."

Naast de Pizza Vegan Chicken Harissa, zijn vanaf maandag 8 januari ook drie andere smakelijke menu items verkrijgbaar. De pizzaketen introduceert een pizza, sandwich én loaded fries met daarop shoarma, kib kebab, paprika, ui, knoflooksaus en natuurlijk een swirl van harissa.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL