Domino’s introduceert My Domino’s Box

Drie favoriete gerechten naar keuze in één eenpersoons box

My Domino's Box.jpg
  • jpg

Domino’s introduceert de My Domino’s Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is volledig naar eigen smaak samen te stellen en er is - met honderden mogelijke combinaties - voor ieder wat wils. Domino’s biedt zo de optie om te genieten van meerdere gerechten van het uitgebreide menu. Een perfecte keuze voor de momenten waarop je alleen bestelt of wanneer je echt niet kan kiezen.

Domino’s – dat dit jaar 35 jaar in Nederland gevestigd is – is altijd bezig met het verbeteren van haar menu en het inspelen op de behoefte van klanten. Uit gegevens van het CBS blijkt dat Nederland steeds meer eenpersoonshuishoudens telt. Begin 2023 woonden er 3,3 miljoen mensen alleen: 18% van de inwoners van Nederland . Domino’s wil ook deze groep laten genieten van haar gevarieerde menu.

Casper Mooyman, Chief Marketing Officer van de Benelux: “Nederland telt steeds meer eenpersoonshuishoudens en er zijn dus ook steeds meer klanten die alleen willen genieten van ons uitgebreide menu. Bij Domino’s kun je naast verse pizza’s, ook terecht voor kipgerechten, friet, sandwiches, verschillende bijgerechten en desserts. Met de My Domino’s Box bieden we klanten die alleen bestellen de mogelijkheid om verschillende gerechten te kiezen, met een optimale portie-grootte en voor een aantrekkelijke prijs.”

My Domino's Box (2).jpg
  • jpg

Voor ieder wat wils

Wie trek heeft in een vegetarische mini-pizza kan kiezen voor de klassieke Margaritha of een rijk belegde Veggi. Liever iets met vlees? Dan zijn er opties als de mini-pizza Perfect Peperoni, Hawaii, Chicken Kebab, Americana of BBQ Chicken & Bacon. Naast de mini-pizza is er in de My Domino’s box ruimte voor twee bijgerechten , zoals Potato Wedges, Crispy Oven Fries, of verschillende kipgerechten: Crunchy Chicken, Popcorn Chicken, Buffalo Wings, Kick’n Chicken, en Chicken Strippers. Met honderden mogelijke combinaties is er voor elke smaakvoorkeur een My Domino’s Box.

De My Domino’s Box is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Domino’s vestigingen in Nederland. Prijs vanaf €8,99.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL