Nieuw bij Domino’s: Just Crusts. Een portie overheerlijke, knapperige pizzakorstjes.

Vanaf aanstaande maandag kunnen klanten van Domino's genieten van een bijzonder nieuw product, namelijk de ‘Just Crusts’. Een portie van overheerlijke, knapperige pizzakorstjes geserveerd met Domino’s After Dinner Dip. Waarom? Omdat het dippen van korstjes simpelweg het lekkerste onderdeel is van het eten van een pizza.

240129_Newsroom_1200x628px_JustCrusts_NL_v02.jpg
  • jpg

Alleen pizzakorstjes 

Voor iedereen die tijdens het eten van een pizza het meest geniet van het dippen van de korstjes, is het nieuwe product Just Crusts de uitkomst. De beleving die normaal pas aan het einde van de maaltijd start, is vanaf nu een beleving op zichzelf. Door alleen pizzakorstjes aan het menu toe te voegen, die speciaal zijn gebakken om te worden gedipt in Domino's After Dinner Dip, laat Domino's daarnaast zien voor ieder wat wils te willen bieden.  

Vers deeg 

Domino's Just Crusts zijn gemaakt van 100% vers deeg. Door middel van een speciale bakvorm in de vorm van een ring worden alleen korstjes gebakken in plaats van een hele pizza. Deze worden in lange reepjes gesneden en warm bij de klant bezorgd. 

Liefhebbers kunnen vanaf aanstaande maandag uitsluitend via de Domino’s website voor €4,01 een heerlijke portie korstjes bestellen, natuurlijk inclusief de Domino’s After Dinner Dip.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL