Domino’s introduceert extra knapperige pizzabodem en drie nieuwe smaken op het menu

Vanaf vandaag voegt Domino’s een knapperige Thin & Crispy pizzabodem toe aan haar menu. Naast de pizzabodem, die even knapperig is als een cracker, voegt de pizzaketen ook de smaken Quattro Stagioni, Bianca Funghi en een nieuwe Four Cheese pizza toe aan het menu. Een nieuw bijgerecht is een frisse salade met gegrilde en geroosterde groenten en schelpjespasta.

The Original Thin & Crispy.jpg
  • jpg

Thin & Crispy
De dunne, krokante Thin & Crispy is verkrijgbaar in elke pizzasmaak. Chef Wieke Kleine Koerkamp vertelt: ‘’Wat deze pizzabodem onderscheidt van andere pizzabodems op ons menu, is dat deze erg knapperig is. Hij eet bijna als een cracker en wordt belegd met smakelijke, verse pizzatoppings.’’ De krokante pizzabodem is al jaren favoriet in Amerika. Na uitgebreid onderzoek en diverse testen in vestigingen van Domino’s door heel het land, bleek ook de Nederlandse klant erg enthousiast te zijn over de keuze tot een extra krokante pizzabodem op het menu.

Blijven innoveren
Domino’s staat bekend voorop te lopen op het gebied van innovatie. Dit doet zij niet alleen op technologisch gebied, maar juist ook op productniveau. Chief Marketing Officer Benelux Casper Mooyman vertelt: ‘’Domino’s is inmiddels al 35 jaar in Nederland en de grootste pizzaketen van het land. Toekomstbestendig zijn- en blijven doe je door te kijken hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Zowel op het gebied van service, als met onze producten. De afgelopen jaren introduceerden we kip, friet en onlangs nog de My Domino’s Box. Maar ook onze pizza’s blijven we vernieuwen, zoals dit keer met de toevoeging van een nieuwe, knapperige bodem.’’

Drie nieuwe pizza’s
Ook heeft Domino’s drie nieuwe pizzasmaken aan haar menu toegevoegd. Allereerst de Pizza Quattro Stagioni: een echte klassieker met een bekend smaakprofiel. Bij elke hap proef je alle smaken, Domino’s heeft er namelijk voor gekozen om de pizza toppings niet in vier vlakken te verdelen, maar alle ingrediënten te verdelen over de hele pizza. De tweede nieuwkomer is de Pizza Bianca Funghi, een nieuwe variant op de klassieke Pizza Funghi. Door de crème fraîche, pesto en extra Gouda Cheddar mix komen alle smaken samen perfect tot hun recht. Tot slot vernieuwt de pizzaketen haar Four Cheese pizza, waarop nu de kazen mozzarella, Gouda, emmentaler en cheddar te vinden zijn.

Pizza Quattro Stagioni.jpg
  • jpg

Salade met geroosterde en gegrilde groenten
Tot slot voegt Domino’s een smakelijke salade toe aan haar menukeuzes. In samenwerking met groentenleverancier HAK Fresh is een salade ontwikkeld met zowel gegrilde als geroosterde groenten. In de salade zijn onder andere paprika, courgette, komkommer, gele wortel, zongedroogde tomaat en schelpjespasta te vinden. De salade bevat daarnaast een heerlijek basilicumdressing en is voor de liefhebbers voorzien van een sachet Italiaanse kaas. Casper Mooyman vertelt: ‘’De toevoeging van een salade aan het menu past uitstekend bij Domino’s visie om variatie en keuze voor iedereen te bieden.’’

Pasta Salade.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL