Succesvol Franchise Partner Myrthe Aartman: “Om de groei te zien van mijn team is fantastisch!”

Al bijna een jaar is Myrthe Aartman trotse Franchise Partner van de Domino’s vestiging in Bodegraven. Ze is doorgegroeid van parttime pizzamaker naar een succesvolle Franchise Partner. Myrthe vertelt hoe bijzonder dit pad voor haar is geweest en waarom ze geniet van het ondernemen binnen Domino’s. 

Franchise Partner Myrthe Aartman - Fotograaf Danny de Vries.JPG
  • JPG
Franchise Partner Myrthe Aartman - Fotograaf Danny de Vries.JPG

Van pizzamaker tot Franchise Partner

Myrthe begon haar Domino’s carrière toen ze 18 jaar oud was. Domino’s opende op dat moment net een vestiging in Bodegraven, het dorp waar Myrthe op dat moment woonde. Ze besloot om te solliciteren als pizzamaker, niet wetende dat ze zes jaar later eigenaar zou worden van diezelfde vestiging.  

 

Groeien binnen Domino’s

Myrthe ontdekte al snel dat er bij Domino’s veel ruimte was voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het was een omgeving waar ze zichzelf kon zijn en waar ze steeds beter kon worden. Dit sprak haar enorm aan. In het begin was Myrthe verlegen en onervaren in managen. Dankzij de steun en het vertrouwen van haar toenmalige manager, groeide ze snel binnen het bedrijf.

 

Myrthe groeide namelijk uit tot winkelmanager in Waddinxveen, waarna ze overstapte als winkelmanager in Apeldoorn. Na ruime ervaring op te hebben gedaan als manager, dook ze de administratie wereld in. Hierna groeide ze door tot regiomanager in Apeldoorn van vijf vestigingen. Myrthe merkte dat het haar heel leuk leek om een eigen Domino’s vestiging te runnen. Het was puur toeval dat de vestiging in Bodegraven op dat moment geen Franchise Partner had. Myrthe besloot de uitdaging aan te gaan en werd in mei 2023 eigenaar van Domino’s Bodegraven.

 

De vrijheid als Franchise Partner

Ondanks dat Domino’s een merk is met een grote naamsbekendheid, voelt Myrthe zich toch een lokale ondernemer en geniet ze van de vrijheid die ze als Franchise Partner heeft. Ze ondersteunt lokale initiatieven namens Domino’s, zoals de plaatselijke voetbalclubs en de jaarlijkse Vakantiespelen. Daarnaast organiseert ze zelf ook leuke pizza workshops. Onlangs nodigde ze bijvoorbeeld ouderen van ‘Het Ouden Huis’ uit om samen pizza’s te bakken: “Een superleuke dag om met hen in de winkel te staan en dingen van elkaar te leren.”  

 

Uitdagingen

Als jonge ondernemer zijn veel dingen nieuw, ook voor Myrthe. “Soms is het zoeken naar de juiste weg.” Myrthe vindt het fijn dat ze dan bij veel collega’s terecht kan. Als ze het even niet meer weet vraagt ze het aan hen. “Ook krijg je van het Servicekantoor een consultant. Zij staan altijd voor mij klaar, waar het ook over gaat. Het contact met collega’s is heel fijn. We hebben allemaal hetzelfde doel en willen elkaar daarin ook helpen”, vertelt Myrthe.

 

Trots op het team

Waar Myrthe het meest van geniet, is haar team. Ze vindt het geweldig om te zien hoe jonge medewerkers binnenkomen en binnen enkele maanden alles leren om de winkel te runnen. Myrthe vertelt met trots: “Mijn team bestaat uit best veel jonge mensen. Het is echt een vriendengroep en dat zorgt voor een goede sfeer. Ook weet ik hoe zij zich voelen als ze net bij Domino’s gaan werken, omdat ik op dezelfde manier ben begonnen. Om die groei te zien van mijn team is fantastisch!” 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL