Domino’s geeft klanten dé kans om hun favoriete pizza terug op het menu te krijgen

Domino’s Nederland bestaat dit jaar 35 jaar en dat gaat niet zomaar aan pizzaliefhebbers voorbij: de pizzaketen geeft fans namelijk de kans om hun Greatest Of All Time (G.O.A.T.) pizza terug op het menu te krijgen. Waar het menu de laatste tijd werd aangevuld met heerlijke nieuwe gerechten, zoals de Meltzzz en My Domino’s Box, worden hier binnenkort drie legendarische ‘old timers’ aan toegevoegd.

230375_SocialPost_1080x1080px_GOAT_NL_v012.jpg
  • jpg

Greatest of All Time: G.O.A.T.
Met maar liefst 35 jaar in Nederland zijn er al heel wat bijzondere pizza’s voorbijgekomen op het menu van Domino’s. Van de Frikan’ Dutchman – een pizza met daarop frikandel speciaal, de zuurkoolpizza met een Hotdog Crust tot de Beenhampizza. Maar welke favoriet moet nu écht terug op het menu? Vanaf vandaag krijgen pizzaliefhebbers dé kans om hun G.O.A.T. pizza te nomineren via www.dominos.nl/goat. Op maandag 13 mei maakt de pizzaketen bekend welke pizza’s de top 5 hebben gehaald en kunnen klanten stemmen op hun ultieme favoriet. Uiteindelijk verschijnen er drie legendarische pizza’s terug op het menu, waarvan één pizza de eretitel ‘Greatest of All Time’ krijgt.

Verrassende introducties
Sinds de introductie van Domino’s in Nederland, heeft de pizzaketen altijd voorop gelopen in het introduceren van nieuwe, verrassende producten. Met meer dan 35 verschillende pizza’s op het menu en gerechten zoals Crispy Oven Fries, Domino’s Crunchy Chicken en smakelijke desserts, biedt de pizzaketen voor iedereen een gerecht om echt even van te genieten. Onlangs introduceerde Domino’s de My Domino’s Box: een eenpersoonsbox met daarin een kleine pizza en twee bijgerechten, ideaal voor wie echt niet kan kiezen. Daarnaast introduceerde de pizzaketen ook Meltzzz: een heerlijke krokante, dubbelgevouwen pizzabodem gevuld met tomatensaus, gesmolten kaas en smakelijke toppings. Deze nieuwste toevoeging op het Domino’s menu is verkrijgbaar in vijf smaken, variërend van Pepperoni tot Tuna Melt. En alsof dat nog niet genoeg is, bracht Domino’s onlangs ook de Choco Pizza terug op het menu en introduceerde zij Caramel Cinnarolls: twee heerlijke nieuwe desserts.

Benieuwd naar de nieuwste keuzes op het menu van Domino’s? Kijk dan op www.dominos.nl/menu

Pizza_Beenham.jpg
  • jpg
Pizza_Frikan'Dutchman.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL