Rejoyce en Joelle nemen voor één dag de rol van CEO Misja van Domino’s Pizza Nederland over

Als Domino’s een nieuw gerecht op het menu zou brengen, welke zou dat dan zijn? Of hoe ziet de ideale werkomgeving op kantoor eruit? Het zijn vragen waar de Rejoyce en Joelle op donderdag 6 juni over na mochten gaan denken. Tijdens de Baas van Morgen dag, een project van JINC, namen de ze voor één dag de rol van CEO Misja Vroom over.

Baas van Morgen NL 2024.jpg
  • jpg

Van het distributiecentrum tot aan de pizzakeuken

De leerlingen kregen vanuit Domino’s een vraagstuk aangewezen. Om als baas het vraagstuk te kunnen beantwoorden is het belangrijk om bekend te zijn met alle afdelingen binnen het bedrijf. Rejoyce en Joelle hebben een rondleiding gehad door het distributiecentrum, mogen meekijken met de transportplanning en gebrainstormd over hun vraagstuk. Natuurlijk kon het maken en eten van pizza op deze dag niet ontbreken. Na hun presentatie aan het leiderschapsteam over hun vraagstuk, hebben ze hun taak als baas van Domino’s op een professionele en smakelijke manier afgerond.

Een goede start

Sinds 2021 is Domino’s partner van JINC, een organisatie die jongeren helpt een goede start te maken op de arbeidsmarkt. Ze werken samen met scholen en bedrijven om jongeren te laten ontdekken wat hun talenten zijn. Domino’s werkt hier graag aan mee door hun financiële bijdrage, maar ook door het organiseren van bliksemstages in de winkels, sollicitatietrainingen en hun jaarlijkse deelname aan de Baas van Morgen dag.

Over de Baas van Morgen 2024

Tijdens de tiende editie van de JINC Baas van Morgen dag nemen leerlingen door heel Nederland de rol over van een CEO. De leerlingen ontdekken hoe het er binnen een bedrijf aan toe gaat, daarnaast geeft het hun veel zelfvertrouwen en breiden ze hun netwerk uit. Deze elementen spelen een belangrijke rol in hun toekomstige carrièrekansen.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL