Domino’s is klaar voor het EK en introduceert nieuwe gerechten om te delen op het menu

Domino’s is klaar voor het Europees Kampioenschap en voegt een reeks smakelijke nieuwe items toe aan het menu om iedereen te voorzien van iets lekkers tijdens de wedstrijden. Vanaf vandaag introduceert Domino’s PizzaDogs, diverse boxen om te delen en de Thick Shake Go Orange.

Domino's Sharing.jpg
  • jpg

Domino’s biedt voor ieder wat wils op haar menu. Dus ook wanneer men met vrienden of familie voetbal wil kijken. Vanaf vandaag zijn op het menu nieuwe gerechten toegevoegd die de perfecte matchday ervaring bieden.

Smakelijke PizzaDogs en gerechten om te delen

Domino’s presenteert met trots een van haar nieuwe items, de PizzaDog, een unieke combinatie van pizzadeeg en een hotdog. Deze broodjes zijn gevuld met tomatensaus, kaas, hotdog, crispy onions en een swirl naar keuze. De PizzaDogs zijn beschikbaar in drie smakelijke varianten: ketchup en mosterd, BBQ en enkel ketchup.

Voor wie niet kan kiezen
Daarnaast introduceert Domino’s diverse snackboxen. Deze zijn ideaal om te delen en bevatten combinaties van cheesybread, crispy oven fries, mini frikandellen en Kick’n Chicken. Voor de zoetekauwen zijn er de Sweetboxen, een box met poffertjes en lavacake waarbij je kunt kiezen tussen Cinnastix of Choco Pizza.

Aanmoedigen in stijl
Om het Nederlandse team te steunen tijdens het EK, brengt Domino’s de populaire Thick Shake Go Orange op het menu. Deze limited edition Thick Shake is perfect om in de oranje stemming te komen. Klanten kunnen de Thick Shake Go Orange proberen voor €4,99.

Domino’s nodigt iedereen uit om deze nieuwe menu items te proberen en samen van het EK te genieten. Voor meer informatie, bezoek www.dominos.nl

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL