BESTEL ONLINE

Volg je bezorging real time met Domino's GPS Tracker


Vanaf nu kun je bij Domino’s jouw bestelling real-time volgen. Met de Pizza Tracker kun je precies zien wanneer jouw pizza klaar is in de winkel en vervolgens kun je met behulp van de GPS Tracker volgen waar jouw bezorger zich bevindt. Dit is mogelijk doordat alle bezorgvoertuigen van Domino’s zijn uitgerust met GPS technologie. Dit zijn niet alleen de scooters, maar ook de elektrische fietsen en eventueel auto’s. Hiermee kan je dus precies zien hoe lang het nog zal duren voordat de bezorger bij jou aan de deur staat.

 

 

Veiligheid


Het gebruik van GPS tracking is niet alleen veel efficiënter, maar ook nog eens veel veiliger voor de bezorgers. De manager kan namelijk precies zien wat de snelste route is en ook waar de bezorger zich bevindt. Bezorgingen worden dus sneller doordat er efficiëntere routes worden gereden, maar ook veiliger, omdat de manager precies kan zien waar zijn bezorger is en of er misschien iets mis is.

Je weet nu dus precies wanneer de bezorger er is en daardoor kun je hem nu echt met een open deur opwachten!

 

Lees meer over GPS Tracking

 

 

 

Domino's GPS Tracker


 GPS tracker telefoon

Elk voertuig van alle Domino's winkels is uitgerust met GPS Trackers. Of je bestelling nu wordt geleverd met een elektrische fiets, scooter of auto...jij kunt je bestelling volgen! 

 

 

 bezorger fiets gps tracker

GPS Tracker is alleen te zien bij een bestelling via www.dominos.nl. Je was misschien al bekend met de Pizza Tracker, met GPS Tracker voegen we nu nog meer informatie toe aan jouw bestelling!

 

 

 scherm gps tracker

Door de teller op de GPS Tracker, weet je precies hoeveel minuten het duurt totdat de bezorger bij jouw locatie is. Kun je nog snel even de tafel dekken ;) 

 

 

Veel gestelde vragen


Werkt GPS Tracker ook bij afhalen?
GPS Tracker werkt bij bezorg-bestellingen en enkel via www.dominos.nl

Als ik via andere manieren bestel, zie ik dan ook de GPS Tracker?
GPS Tracker is alleen beschikbaar voor bestellingen via dominos.nl

Waarom zie ik geen GPS Tracker?
In principe worden alle bezorgingen getoond, echter kan het soms zijn dat door een technische storing de GPS Tracker niet getoond wordt. Wees gerust, je pizza zal zeker bezorgd worden!