BESTEL ONLINE

Nieuws & media   Domino's app, nu ook voor de Apple Watch!

 

Nog meer gemak voor Domino’s Pizza klanten met de Pizza Tracker op de Apple Watch


Domino’s Pizza heeft haar populaire App met o.a. Pizza Tracker beschikbaar gemaakt voor de onlangs in Nederland beschikbare Apple Watch. Domino’s Pizza is daarmee de eerste Fast Service keten die haar bestaande App beschikbaar maakt voor de Apple Watch.

Met de populaire Pizza Tracker weet de klant exact in welke fase zijn bestelling zich bevindt. Van de bestelling zelf, de bereiding, het moment dat de pizza de oven in gaat tot aan het moment dat de bestelling onderweg is.

Volgens CEO André ten Wolde biedt de Apple Watch optimaal gemak aan de klant om de status van hun bestelling te volgen, overal en altijd. “Domino’s Pizza Tracker is een uniek en enorm populair onderdeel van het online bestelsysteem.  De Apple Watch zorgt ervoor dat klanten hun iPhone in de broekzak kunnen houden en enkel op hun pols hoeven te kijken om de status van de bestelling te volgen”.

De consument hoeft enkel de App te downloaden en zijn Apple Watch te linken met zijn iPhone. De bestelling wordt via de iPhone app geplaatst. De Apple Watch toont de Pizza Tracker en zendt een push notificatie wanneer de fase van de bestelling wijzigt.

“Mensen worden steeds mobieler en vinden het gewoon dat ze overal bereikbaar zijn en overal onze pizza’s kunnen bestellen. Wij gaan hierin mee met onze technologische ontwikkelingen. De Apple Watch is nog maar het begin”, aldus ten Wolde. “Eind 2014 kwamen we met onze nieuwe mobiele App, dat was vrij nieuw. Nu is het goed voor ruim 25% van onze omzet.