BESTEL ONLINE

 Over Domino's  Rate your order

Rate your order


Laat ons weten hoe jij jouw bestelling hebt ervaren. Op basis van die informatie werken wij namelijk hard om onze producten en service iedere dag te blijven verbeteren. Ons streven is om ervoor te zorgen dat jij als klant altijd tevreden bent met jouw Domino's bestelling! Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, is er de mogelijkheid om feedback achter te laten. Hier kun je jouw ervaring met ons delen en eventuele tips achterlaten. Op basis van die informatie kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks nog gemakkelijker en sneller kunt genieten van een heerlijke verse en handgemaakte pizza!

Wist je ook jij kunt zien hoe andere klanten een winkel beoordelen? Op de winkelpagina van de Domino's bij jou in de buurt staan namelijk de actuele ratings. Dit is een overzicht van hoe de winkel bij jou in de buurt vandaag is beoordeeld en wat de beoordeling de afgelopen 4 weken gemiddeld was. Benieuwd? Kijk op de winkelpagina van de Domino's bij jou in de buurt!

 

Vind jouw winkel

 

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw mening over Domino’s!


Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen kun je altijd gemakkelijk jouw mening achterlaten. Dit doe je door sterren toe te kennen op basis van een aantal vragen. Wanneer je een pizza afhaalt krijg je bijvoorbeeld de volgende vragen:

 

  • Hoe heb je het online bestellen ervaren?
  • Hoeveel sterren geef je de presentatie van de winkel en het personeel?
  • Hoeveel sterren geef je de service en kwaliteit bij afhalen?
  • Was de pizza op tijd klaar, heet en vers?
  • Hoe tevreden was je over de kwaliteit van jouw bestelling?
  • Zou je Domino's aanbevelen bij jouw familie of vrienden gebaseerd op jouw ervaring?

Tot slot kan je in het tekstvak jouw mening over Domino's opschrijven. Wij horen graag welke tips jij voor ons hebt! Want alleen met die informatie kunnen wij onze producten en onze service blijven verbeteren!

 

Start je bestelling