Domino's for Good: We zijn er voor onze klanten

We zijn er voor jou! Onze klanten staan voorop en we zetten graag een stapje extra. Onze gerechten zijn een verwennerij en daar mag jij als klant van genieten. We zijn er voor iedereen, doordat we veel variatie bieden. Voor iedere smaak, budget en levensstijl: we hebben voor ieder wat wils. Met onze acties maken we het voor iedereen mogelijk om te genieten van onze gerechten. We zijn eerlijk over de herkomst van onze ingrediënten en ons bestelproces is altijd makkelijk en veilig. En we blijven je verrassen met nieuwe pizzasmaken en gerechten.

Initiatieven in beeld

Punten Sparen

Als lid van Domino’s Punten Sparen wordt genieten van een pizza nog leuker én voordeliger. Je kunt namelijk bij elke order die je online of via onze app plaatst 10 punten verdienen. Heb je 60 punten gespaard? Dan krijg je van ons een gratis pizza! Meer weten? Lees hier verder

Via onze actiepagina vind je de meest actuele deals van jouw vestiging. En wil je nog meer voordeel? Download dan ook de Domino’s App.

Méér dan pizza

Naast onze verschillende smaken en formaten pizza, hebben we ook heerlijk bijgerechten, nagerechten, onze eigen Crunchy Chicken en Thickshakes op het menu staan. Neem eens een kijkje op ons menu en laat je verrassen door het aanbod. Heb je speciale eetwensen, zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Ook dan hebben we altijd een optie passend bij jouw wensen.

Bestelgemak

Wanneer je beslist om eten te bestellen, moet dit natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk zijn. Daarom blijven we werken aan innovatieve manieren van bestellen en bezorgen. Zo waren we de eerste organisatie die tijdens de coronapandemie volledig contactloos bezorgde. Ook pakken we regelmatig uit met een bijzondere bezorgactie. Wat dacht je van een bezorging met drones op het strand van Zandvoort of bezorging met waterscooters tijdens Koningsdag in Amsterdam?