BESTEL ONLINE

Goedkoop pizza bestellen via Domino’s


Een pizza bestellen bij een pizzeria of bezorgdienst is duurder dan een diepvriespizza uit de supermarkt. Logisch, want deze maaltijden worden (als het goed is) vers bereid en kosten daardoor meer. En dan komen er natuurlijk nog wat bezorgkosten bij. Maar toch is goedkoop pizza bestellen ook mogelijk. Zo heeft Domino’s regelmatig heerlijke aanbiedingen en leuke actieweken. Ook goedkoop pizza bestellen? Neem dan zeker een kijkje op de website!

Zelf samenstellen

Op het menu van Domino’s vind je pizza’s met verschillende prijzen. Dat zit hem vooral in het aantal ingrediënten. Zo is een pizza met extra veel vlees kostbaarder om te maken dan bijvoorbeeld een eenvoudige pizza Margherita met alleen mozzarella en kruiden. Met de Pizza Chef kun je ook zelf je pizza samenstellen. Zo bepaal je zelf de ingrediënten, en dus ook de prijs. 

Heerlijke aanbiedingen

Goedkoop pizza bestellen is dankzij de heerlijke aanbiedingen van Domino’s altijd mogelijk. Zowel in de winkels als op de website staan altijd (tijdelijke) acties. De ene keer gaat het om een nieuwe pizza op het menu die extra voordelig kan worden geproefd. De andere keer is het juist een pizza uit de Top 5 die wordt afgeprijsd. Houd de website in de gaten voor de beste aanbiedingen. Je kunt dan ook direct je postcode invullen en de aanbiedingen bekijken van het Domino’s-filiaal bij jou in de buurt. 

Actieweken

Twee keer per jaar organiseert Domino’s landelijk de Stuntweek. Je kunt dan extra goedkoop pizza bestellen. En als je die vervolgens zelf komt afhalen of opeet in het filiaal, kost een maaltijd bijna niets. Alle medium pizza's zijn dan namelijk (na 16:00 uur) voor maar €3,99 af te halen. En tijdens de lunch kosten ze nog een euro minder. Dat is pas goedkoop pizza bestellen!

 

Bezorgen of afhalen

Woon je vlakbij een winkel van Domino’s? Dan kun je natuurlijk een paar euro besparen door de pizza zelf af te halen. Thuisbezorgen of afhalen van maaltijden is beide mogelijk. Heb je trek gekregen? Bekijk dan direct alle aanbiedingen en bestel je verse, handgemaakte pizza voordelig online.

Pizza bestellen