BESTEL ONLINE

Over Domino's  Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken


 

Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! En je pizza wordt gemiddeld binnen 21 minuten bezorgd. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

100% vers deeg en verse groenten
Wist je dat we jouw Domino’s pizza super vers maken? Niks diepvriesbodems! Maar dagvers, 100% vegan deeg. Wij zijn dol op verse groenten. Die geven je pizza nog meer smaak en bite. Wij krijgen onze groenten iedere week weer vers aangeleverd. En jij krijgt ze zonder conserveringsmiddelen op je pizza. Dat is 100% puur natuur.

Verse groenten

Op jouw Domino’s pizza komen alleen superverse groenten. En dat geeft hem extra veel smaak. Wist je dat een lokale groenteboer ze wekelijks komt leveren? Bovendien zijn we continu bezig om onze groenten en fruit nog lekkerder te maken. Zo is onze ananas nog zoeter geworden en zijn de jalopeño-pepers nog pittiger. Meer groenten op je pizza? Met de pizzachef ben jij de baas over de toppings.

Onze tomaten verdienen wat extra aandacht. Ze zijn namelijk speciaal voor ons gekweekt. Hun naam ‘Intense’ danken ze aan de unieke smaak. Binnen 48 uur na het plukken liggen ze al in onze winkels.

Onze tomatensaus bestaat voor 100% uit de lekkerste zongedroogde tomaten uit Zuid -Europa. We brengen hem op smaak met onze speciale Domino’s kruidenmix. We doen er geen suiker bij en al helemaal geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Puur, vers en heel erg lekker. Daar doen we het voor.

Meer weten over Domino’s?

klik hier