BESTEL ONLINE

Pizza laten bezorgen? 5 redenen om Domino’s te kiezen


Minder smaakvol, lauwwarm, klef of aangebakken: de ene pizza is de andere niet. Wil je een pizza laten bezorgen? We zetten 5 redenen op een rij waarom pizza’s bestellen bij Domino’s Pizza de beste keus is. Redenen die we belangrijk vinden en waar al onze medewerkers voor staan, zoals het gebruik van verse producten en het aanbieden van een uitgebreid menu.

1. Verse pizza laten bezorgen

Vanavond eens lekker op de bank blijven zitten? Niet hoeven koken voor je gezin, vrienden of familie? Dan kun je natuurlijk een heerlijk verse pizza laten bezorgen door Domino’s. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken of je wel een goede maaltijd op tafel tovert. Pizza’s van Domino’s zijn namelijk vers. Niet een beetje, maar écht vers. De groenten zijn knapperig, de deegwaren met de hand gekneed tot een verrukkelijke bodem en de tomatensaus een huisgemaakte smaaksensatie. 

2. Variabel en veelzijdig

Doordat alle pizza’s pas na de bestelling worden bereid in één van onze filialen, is het mogelijk om pizza’s helemaal zelf samen te stellen. Je kiest je eigen bodem, de hoeveelheid saus, de kaas en de toppings zoals groente, vlees of vis. Begrijpt niemand waarom jij shoarma en champignons een perfecte combinatie vindt? Geen punt, met de Pizza Chef van Domino’s kies je alle producten die jij lekker vindt. Toch liever een pizza van het menu? Van vegetariër tot vleesfanaat: er is voor iedereen iets te vinden. Ook leuk: kies een half-half pizza zodat je twee smaken tegelijk kunt proberen.

3. Zo snel mogelijk bezorgd

 

Een pizza laten bezorgen doen de meeste mensen gemakshalve. Even geen boodschappen en niet koken en wachten tot het eten klaar is. Maar de maag rammelt, dus fijn als een maaltijd snel wordt afgeleverd. Bij Domino’s begrijpen we dit en doen we altijd ons best om pizza’s zo snel mogelijk te bezorgen. Vaak lukt dit al binnen een half uur, vooral in de grote steden waar veel vestigingen zijn. Onze gemiddelde bezorgtijd is landelijk zelfs maar 22 minuten.

 

4. Pizza Tracker

 

Een pizza laten bezorgen via de website van Domino’s is niet alleen lekker, het is nog leuk ook. Dankzij de Pizza Tracker weet je precies hoe het met jouw order is gesteld. Ligt de pizza al in de oven? Is hij klaar voor levering? Naarmate het wiel zich vult met pizzapunten, komt de maaltijd dichterbij. En dankzij de GPS track weet je precies waar jouw pizza zich bevindt.  

5. Voordelig pizza laten bezorgen

Of een pizza laten bezorgen duur is? Dat hoeft niet! Bij Domino’s zijn er altijd voordelige aanbiedingen te vinden. Zowel in de filialen als op de website. Benieuwd welke pizza je op dit moment voordelig kunt scoren? Bekijk dan de huidige aanbiedingen. En vervolgens:

 

Pizza bestellen