BESTEL ONLINE

Pizza thuisbezorgen

Bij Domino’s is jouw favoriete pizza het snelste thuisbezorgd. Domino’s is namelijk met een gemiddelde bezorgtijd van 21 minuten de snelste maaltijdbezorger van Nederland. Jouw pizza moet natuurlijk nog lekker warm aan de deur bezorgd worden. Dit is de reden waarom Domino’s hoog inzet op snelheid en natuurlijk ook op kwaliteit. De pizza’s bezorgen wij niet alleen snel aan huis maar we maken ze ook nog eens lekker vers. Pas vanaf het moment dat jij een bestelling plaatst, begint de pizzamaker aan jouw pizza.

Bestel nu

Verstandig en innovatief bezorgen

Bij Domino’s willen we graag meewerken aan een stukje duurzaamheid. Het milieu en de omgeving waarin we opereren is enorm belangrijk. Daarom bezorgt Domino’s de pizza’s grotendeels aan huis op elektrische fietsen. Dit zorgt voor een hoop minder uitstoot! Zo worden de pizza’s ook gebakken in energiezuinige ovens.

Het wordt ook steeds leuker en makkelijker om je maaltijd thuis te laten bezorgen. Innovatie is voor Domino’s namelijk extreem belangrijk. Het is ook inspirerend om nieuwe technieken een kans te geven in het bezorgproces van Domino’s. Zo kun je de bestelling volgen op de live pizza-tracker. Wanneer de bezorger onderweg is kun je dit precies volgen op de kaart waardoor je precies weet wanneer de deurbel gaat en je pizza wordt thuisbezorgd. Zo wordt het wachten op je bestelling een stuk aangenamer. Wist je dat Domino’s achter de scherm hard werkt aan de bezorgmogelijkheden met drones en robots? Zo wordt je pizza nog sneller thuisbezorgd. Wat eerst toekomstmuziek leek wordt bijna werkelijkheid. Wanneer je vele meer wilt weten over de innovaties bij Domino’s, is een bezoekje aan onze innovatiepagina zeker de moeite waard!

Je kunt natuurlijk je pizza thuis laten bezorgen maar je kunt je maaltijd ook nog eens compleet maken met lekkere bijgerechten of warme desserts. Er zijn ook altijd combi-deals beschikbaar in de Domino’s Deals app waardoor je lekker voordelig je maaltijd krijgt thuisbezorgd.

Bekijk welke innovaties jouw aanspreken en kom er meer over te weten:

 GPS Tracker

Je kunt nu precies zien hoe snel jouw bezorger voor je rijdt. Zo weet je precies hoe laat de bezorger aanbelt!

Meer info

Domino's Bezorgrobot

Het is de nieuwste medewerker van Domino's, de DRU bezorgrobot. Zo krijg jij je eten nog sneller thuisbezorgd. Toekomst ligt nu binnen handbereik.

Meer info

Order Anywhere

Waar je ook bent, overal is het tijd voor pizza. Je kunt overal met je telefoon jouw favoriete pizza op jouw exacte locatie laten bezorgen!

Meer info

Wil je meer informatie over het maken van de pizza's en waar Domino's zich door laat inspireren? Bekijk dan eens de pagina over de klassieke Italiaanse stijl of de klassieke stijl uit New York.