BESTEL ONLINE

Pizza Chef


 

Maak gemakkelijk jouw ideale pizza!

 

De pizza’s die op het menu van Domino’s staan, zijn samengesteld door echte pizzakenners. Deze pizzakenners, waaronder onze Chef-kok Emeline, hebben de mooiste smaakcombinaties gevonden en op basis hiervan zijn de basispizza’s samengesteld.

 

Nu begrijpen wij dat jij misschien wel een veel betere smaakcombinatie hebt gevonden en dus helemaal niet wilt kiezen voor een van onze standaard opties. Om ervoor te zorgen dat jij, met behulp van ons, kunt genieten van jouw ideale pizza, kun je nu jouw eigen pizza samenstellen. Dit kan betekenen dat je een aantal ingrediënten vervangt op een bestaande pizza, maar ook dat jij jouw pizza helemaal van het begin af aan samenstelt. Met de Pizza Chef kun je jouw eigen creatie leven in blazen, zonder je keuken op zijn kop te zetten!

 

Het is niet alleen heel leuk om je eigen pizza te maken, maar ook nog eens heel gemakkelijk. Door op de Pizza Chef button te klikken kom je in de applicatie waar je jouw eigen pizza kunt samenstellen. Daar kun je vervolgens kiezen tussen verschillende bodems, sauzen en ingrediënten. Wissel deze net zo lang tot je jouw ideale combinatie hebt gevonden!

 

Start hier jouw bestelling

Tip van de chef


 

"Wanneer ik geen zin heb in een standaard pizza, maar wel een pizza wil eten, stel ik zelf een pizza samen. Dit recept is een van mijn favorieten, echt het proberen waard!

Begin met een classic of Italian bodem, omdat deze heerlijk dun en krokant zijn. Vervolgens voeg ik hier de tomatensaus aan toe voor een goede basis. De ingrediënten die ik er verder aan  toevoeg zijn: spinazie, geitenkaas, pepperoni en rode ui. De combinatie van deze producten geeft een goed vullende pizza met heel veel smaak, een echte aanrader!"