BESTEL ONLINE

Pizza Tracker


Stel je voor; na een lange dag school of werk, plof je hongerig neer op de bank. Aangezien je geen energie meer hebt om boodschappen te doen en te koken, besluit je bij Domino’s een heerlijke, verse pizza te bestellen. En ja, wat wil je dan het liefste? Natuurlijk: zo snel mogelijk pizza!

 

Door de Pizza Tracker kun je na het plaatsen van je bestelling, precies volgen wat er met jouw pizza gebeurt. Zo zie je onder andere of je bestelling goed is aangekomen en wanneer de bezorger jouw bestelling komt brengen! Je kunt jouw bestelling volgen via je computer, smartphone, tablet en nu ook via de Apple Watch

 

Omdat wij begrijpen dat jij jouw pizza het liefst zo snel mogelijk wilt hebben, gaan we steeds verder. Domino’s werkt hard aan een manier waarop je precies kunt zien waar de bezorger rijdt, zodat je hem echt met een open deur kunt opvangen!

 

Ook bij het afhalen van een bestelling is de Pizza Tracker enorm handig, want hierdoor kun jij ervoor zorgen dat je precies op tijd in de winkel bent. Daardoor hoef jij niet langer te wachten op jouw pizza en heb je tijd over voor dingen die je echt leuk vindt!

Hoe werkt de Pizza Tracker?

Zodra je een online bestelling hebt geplaatst, krijg je een link waar je jouw online bestelling kunt volgen op de Pizza Tracker. Deze Tracker doorloopt vervolgens de volgende zes stappen:

Stap 1: Bestelling geplaatst

Jouw online bestelling is geplaatst en in de winkel aangekomen. Hij verschijnt nu op het scherm in de winkel en de pizzabakker gaat direct met jouw pizza aan de slag!

Stap 2: Bereiding

De pizzabakker gaat aan de slag: hij verandert het deegbolletje in een goede bodem, daar doet hij saus op en vervolgens belegd hij hem geheel naar jouw keuze.

Stap 3: In de oven

Jouw pizza gaat nu de oven in en over 6 minuten komt jouw pizza gebakken de oven uit. Dampend heet en klaar om van te genieten!

Stap 4: Klaar in de winkel

De pizza is nu uit de oven en wordt klaargemaakt om te verpakken. Zo wordt je pizza nu gesneden en wordt er eventueel een swirl of topping toegevoegd aan jouw pizza. Vervolgens wordt de pizza in de doos gedaan en klaar gemaakt voor de volgende stap!

Stap 5: Bezorg bestelling

Jouw pizza wordt door de bezorger meegenomen en bij jou thuis bezorgd. Bezorgen doen we niet alleen meer per scooter, maar steeds vaker per elektrische fiets!

Stap 6: Beoordeel je bestelling

Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen en er (hopelijk) heerlijk van hebt genoten, kun je jouw bestelling beoordelen. Dit kun je doen door scores op verschillende onderdelen te geven en je kunt hier ook jouw feedback achterlaten! Op die manier kunnen onze winkels zich blijven verbeteren.