BESTEL ONLINE

Zelf pizza maken via Domino’s


Zelf pizza maken is razend populair. Het internet puilt uit van de recepten en ideeën. Logisch, want kant-en-klare pizza’s zijn vaak onnodig vet, zout en bewerkt. Maar niet iedereen heeft de tijd om zelf pizza te maken. Of de middelen, want zonder goede oven pakt een pizza nooit zo uit als op een plaatje. Domino’s Pizza biedt het ideale alternatief. Pizza Chef: zelf een pizza maken via de website en die laten thuisbezorgen of afhalen bij een filiaal bij jou in de buurt.

Pizza Chef: zelf pizza maken en samenstellen

Pizza maker

Zelf een pizza maken is leuk, maar een tijdrovende klus. Ook heb je veel ingrediënten nodig, wat niet handig is als je maar voor één of twee personen kookt. Daarnaast loop je zonder goede oven het risico op een pizza die in het midden nog kleverig is, maar aan de rand zwartgeblakerd. Niet handig. En niet lekker. Maar wat dan? Een kant-en-klaar-pizza is ongezond en bestelpizza’s zijn beperkt qua mogelijkheden. Gelukkig heeft Domino’s een ideale oplossing bedacht, die steeds populairder wordt. De Pizza Chef. Hiermee kun je zelf pizza maken. Helemaal naar jouw smaak.

Hou je van veel tomatensaus? Wil je liever extra groenten of juist minder kaas? Met de Pizza Chef bepaal je het helemaal zelf. Kies je eigen bodem, saus, kaassoorten en andere toppings zoals groente, vlees, vis, schaaldieren, kaas of kruiden.

Domino’s: waar vers écht vers is

Het grootste voordeel van zelf pizza maken is dat je precies weet welke producten je eet. Vers, onbewerkt en zonder e-nummers of andere enge ingrediënten. Dat is even andere koek dan een pizza uit de diepvries van de supermarkt. Maar ook bij een bezorgpizza weet je niet zeker of vers ook écht vers is. Doordat je bij Domino’s Pizza je eigen pizza van A tot Z kunt samenstellen, weet je zeker dat er niet met kant-en-klaar-producten wordt gewerkt. Deeg wordt met de hand gekneed, groenten vers gesneden en kaas ter plekke geraspt of gesneden. Daardoor kun je altijd rekenen op pure smaken, knapperige bodems en verse groenten. Zelf pizza maken was nog nooit zo eenvoudig. 

Pizza maken met paar muisklikken

Met een paar muisklikken maak je met onze Pizza Chef je eigen perfecte pizza en laat die lekker thuisbezorgen. Afhalen in één van de filialen is natuurlijk ook mogelijk. Zo heb je wel de (gezonde) voordelen van zelf pizza maken, maar niet de nadelen. (Lees: tomatensaus aan het plafond, aangekoekte kaas in de oven en meel tot ver onderin de keukenlades.) Eens proberen? 

Pizza bestellen