BESTEL ONLINE

Pizza bestellen


Heb je geen zin om te koken? Onze pizzabakkers staan voor je klaar om de een heerlijk, verse pizza voor je te maken! De bezorgers staan in de startblokken om een hete pizza op jouw gewenste locatie af te leveren. Domino's heeft een gemiddelde bezorgtijd van 21 minuten, dus we zijn ook nog een lekker snel! Natuurlijk kun je de pizza ook voordelig af komen halen in een van onze winkels. Bekijk ons winkeloverzicht om te kijken welke winkel bij jou om de hoek zit. 

Pizza bestel je online!


 

Online pizza bestellen is bij Domino’s extra makkelijk! Online bestellen heeft een aantal voordelen; zoals het online kunnen betalen, als je geen contant geld in huis hebt. Daarnaast heb je alle tijd om alle heerlijke gerechten te bekijken, en je favoriete pizza uit te kiezen! Je kunt natuurlijk ook telefonisch pizza bestellen bij Domino’s, of in de Domino’s winkel zelf. Wanneer je klaar bent met het online bestellen van pizza, word je op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling met PizzaTracker! Zo weet je precies wanneer de pizza in de oven zit, en wanneer de bezorger onderweg is naar jouw adres!

Bestel nu pizza

Uitgebreid assortiment bij Domino’s


 

Je kunt op het menu van Domino's ook andere gerechten dan pizza bestellen! Bent je al bekend met onze heerlijke bijgerechten, desserts en maaltijdsalades? Je kunt ook heerlijke warme kipgerechten voor bij je pizza bestellen! U heeft keuze uit de Buffalo wings, Kick´n Chicken of Chicken Strippers; of kies voor de Chicken Combobox als je alle smaken wilt proberen! Maak je maaltijd helemaal compleet met een heerlijk dessert! Je hebt ruime keuze uit zowel warme als koude desserts. Daarnaast heeft Domino’s ook een ruim assortiment drankjes. 

Bij Domino’s kun je zowel Amerikaanse pizza, als Italian pizza bestellen. Een traditionele Italiaanse pizza heeft een dunne bodem, een Amerikaanse bodem is iets dikker. Naast je favoriete bodem, kun je ook kiezen uit een formaat. Domino’s heeft de formaten

  • 25 centimeter (medium)
  • 30 centimeter (Italian)
  • 35 centimeter (Large)
  • 40 centimeter (XXL)

Nadat je een formaat hebt gekozen, kun je kiezen welke smaak pizza je wilt.

Bestel deze gerechten online

Mobiel bestellen


 

De lekkerste pizza bestellen doe je bij Domino’s! Bestel nu ook gemakkelijk via onze Android app of Apple iOs app.

Ben je op zoek naar een voordelige combinatie van pizza en een lekker bijgerecht? Kijk dan eens naar de Domino's Deals App. Hier zetten we elke dag de beste deals voor je klaar!