BESTEL ONLINE

Gratis lot voor de Raffld loterij!

Pizza eten en daarmee kans maken op de reis van je leven, wie wil dat nou niet? Gedurende de periode van 24 september t/m 21 oktober is dit mogelijk! Wanneer je in deze periode een online order plaatst van minimaal €15, ontvang je een gratis Raffld ticket. Dit ticket is een lot, waarmee je vier achtereenvolgende weken mee kunt spelen met de Raffld loterij. Na het ontvangen van je orderbevestiging, krijg je een email met hierin een link naar je gratis lot.

Raffld is een loterij platform waarbij je niet zoals bij een traditionele loterij geld wint, maar je wint zoals zij het verwoorden: experiences! Ze noemen zichzelf ook wel ‘The Experience Lotery’. Het kan dus zomaar zijn dat je een reis naar New York wint of op wintersport vakantie mag, je kunt het zo gek niet bedenken. Mocht je hier meer over willen weten kijk dan op de Raffld website. Kijk dus gerust eens rond op bestellen.dominos.nl en laat het gratis lot, jouw lot bepalen. Let op, deelname is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar of ouder.

Bij Domino’s zijn we zelf ook bezig om je experience te verbeteren, zo hebben we de GPS Tracker. Hiermee kun je op basis van GPS precies zien waar jouw pizza zich bevindt.

Feeling lucky en zin in pizza? Bestellen kan hier! Ga je liever naar de winkel bij jou in de buurt om van je bestelling te genieten? Check dan eerst de openingstijden van de vestiging bij jou in de buurt. We hopen dat je zult genieten van een onvergetelijke bestelling.

 

Voorwaarden voor deelname

Het gaat hier over een kansspel en daar hangen vanzelfsprekend een aantal voorwaarden aan vast. Deze zijn hier te bekijken.

 

 

Meer informatie