WAARSCHUWING VOOR SCAMS

Valse Domino's websites, aanbiedingen en social media accounts

Onze pizza is gemaakt om te delen met elkaar, maar niet om te delen met oplichters!

Domino’s vraagt aan alle klanten om te letten op websites, wedstrijden, advertenties, sms'jes en/of ander ongevraagd contact waarin de merknaam of het logo van Domino's op frauduleuze wijze wordt gebruikt.

Controleer het adres van de website

Officiële e-mailadressen en websites van Domino's eindigen altijd op “dominos.nl”. Dit wordt nooit verkeerd gespeld. Onze officiële website in Nederland is https://www.dominos.nl.

Als je online Domino's bestelt, controleer dan altijd eerst het adres van de website (URL) voordat je persoonlijke informatie invoert.

Simpelweg “Domino's” zoeken in Google en klikken op de eerste URL die verschijnt is niet veilig.

De URL moet er als volgt uitzien: https://www.dominos.nl

Gebruik de officiële Domino's App

Download en gebruik onze officiële Domino's app uit de Google Play of Apple App stores.

Apple (iOs)

Google Play (Android)

Officiële sociale media-accounts

Op alle officiële Domino's social media accounts staat een geverifieerd vinkje naast de accountnaam. Deel nooit je persoonlijke informatie en reageer nooit op ongevraagde berichten van een niet-geverifieerd account. Als je twijfelt, bel dan direct het Domino's hoofdkantoor op 088 629 0100 en vraag om te spreken met de persoon die het verzoek indient.

Facebook

Instagram

Twitter

Verdacht gedrag melden

Als je een verdachte website tegenkomt of denkt dat je slachtoffer bent van oplichting, neem dan zo snel mogelijk contact op met privacy@dominos.nl. Je kunt de fraude ook melden bij FAQ (dominos.nl).

Huidige oplichtingspraktijken

Helaas zijn we ons bewust van een aantal oplichtingspraktijken die momenteel in omloop zijn.

Fraude via gesponsorde Google-advertenties

Klanten kunnen frauduleuze gesponsorde Google-advertenties te zien krijgen wanneer ze zoeken naar "dominos" in Google. Door op deze gesponsorde advertentie te tikken, worden klanten omgeleid naar een website waar ze een prijs kunnen winnen, zoals een cadeaubon. Deze scams worden verstuurd in een poging om gevoelige persoonlijke informatie te verkrijgen, zoals bankrekeninggegevens, creditcardnummers en wachtwoorden.

In de meeste gevallen word je, zodra je op een van deze links klikt, doorgestuurd naar een phishing website, waar je persoonlijke gegevens worden opgevraagd waarmee vervolgens frauduleuze activiteiten worden uitgevoerd.

Nep-gesponsorde Google-advertentie

Nepprijs

Valse website

Wat te doen:

- Vermijd het klikken op links en voer nooit persoonlijke gegevens in.

- Meld de Google-advertentie hier: MELD EEN ADVERTENTIE/VERMELDING - ADS HELP (GOOGLE.COM)

- Rapporteer aan VULNERABILITY@DOMINOS.COM.AU

- Melden aan privacy@dominos.nl

Als je op de hoogte bent van scams met het merk Domino's, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar privacy@dominos.nl zodat we dit verder kunnen onderzoeken.