BESTEL ONLINE

Pizza bestellen in Den Haag regio


De stad van de ooievaar, Den Haag,  heeft als het gaat om eten enorm veel te bieden. Den Haag heeft een mix van maar liefst 170 nationaliteiten en deze brengen veel eetgewoonten met zich mee en dit zien we terug in de gehele stad. Hét gerecht waar bij uitstek vrijwel elke nationaliteit zich in terug kan vinden is, pizza! Of je nu op Scheveningen woont of uit de de binnenstad Den Haag komt, Domino's is altijd bij jou in de buurt. Domino's heeft namelijk in heel de gemeente Den Haag vier vestigingen waar jij je favoriete pizza kan bestellen. Jij kunt er zelf voor kiezen om de pizza thuis te laten bezorgen of zelf op te komen halen in de winkel. Bij afhalen kun je aanschouwen hoe wij jouw unieke pizza in enkele minuten voor je klaarmaken. Je kunt zelf tot in detail bepalen hoe jij jouw pizza het liefst eet. Wanneer je online besteld kun je namelijk elk ingrediënt helemaal zelf bepalen! Zo ben je ook vrij om te kiezen wat betreft de soort pizzabodem. Eet jij je pizza 'the Italian way'? Dit is een groter formaat pizza met een dunne bodem waardoor de smaken sterk naar voren komen tijdens het genieten van jouw pizzamaaltijd. 

Heb je trek gekregen in een van de pizza's van de grootste pizzeria van de wereld?  Bestel dan snel een pizza bij onze van onze winkels in regio Den Haag in het overzicht hieronder! Bij alle winkels in Den Haag kun je pizza laten bezorgen of afhalen. In de regio Den Haag heeft Domino's meerdere winkels om jou te voorzien van een overheerlijk pizza. 

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

 

Pizza bestellen op Scheveningen of in de binnenstad

Heb je zin in een overheerlijke pizza en woon je in Den Haag? In de Hofstad van Nederland kun je nu de lekkerste pizza’s bestellen bij Domino’s. Wat dacht je van een klassieke Pizza Margaritha, of een verrassende Pizza Meatlovers? Of stel je eigen pizza samen: alle combinaties zijn mogelijk. Mocht je meerdere smaken lekker vinden en je vind het lastig om te kiezen welke pizza je gaat bestellen, stel dan de Half!Half! pizza samen. Zo kun jij je 2 favoriete pizzasmaken op 1 pizza krijgen. Bij Domino’s bestel je altijd de lekkerste pizza van Den Haag!

De lekkerste pizza’s van de Hofstad

Naast smakelijke pizza’s kun je bij Domino’s Den Haag ook lekkere bijgerechten en desserts bestellen. Waar je dus ook zin in hebt, je bestelt het bij ons gemakkelijk online! Je selecteert jouw favoriete Domino’s gerechten op onze website, betaalt met iDEAL en binnen 30 minuten staan we vaak al voor je deur met een gloeiend hete pizza incl. bijgerechten!

Ruime keuze in Den Haag

Alleen al in Den Haag vind je veel verschillende vestigingen van Domino’s Pizza. Er zit er altijd één bij jou in de buurt! Je vindt ons o.a. aan het Goudenregenplein, aan de Oude Haagweg en aan de Torenstraat. En ook aan de Zeesluisweg op Scheveningen kun je terecht voor de lekkerste pizza’s! Kies voor de vestiging die het dichtst bij jou zit, dan bezorgen we je pizza gratis. En kies je voor afhalen? Dan profiteer je van nóg meer korting op je pizza!

Bestel je favoriete pizza direct online

 

Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.