BESTEL ONLINE

Pizza bestellen in Drenthe


Drenthe staat bekend om zijn Galletjes en Drentse stoet maar nog bekender om zijn lekkere pizza's van Domino's! In vrijwel alle grotere steden van Drenthe kun je terecht bij een Domino's winkel. Je kunt natuurlijk ook heel eenvoudig online je bestelling doorvoeren en je pizza thuis laten bezorgen. Het menu van Domino's is erg variërend waardoor er voor iedereen een geschikte maaltijd valt samen te stellen. Mocht je hulp nodig hebben voor het samenstellen van jouw perfecte maaltijd? Kijk dan eens in onze bestelwijzer. Zo wordt iedereen zijn eetlust passend gestild. Je kunt natuurlijk een lekkere top-taste of traditional pizza bestellen maar je kunt je pizza ook volledig zelf samenstellen! Mocht je twijfelen tussen 2 pizza's? Bestel dan de Half!Half! pizza waardoor je dubbel kunt genieten van al het Domino's genot. Bekijk hieronder het overzicht voor een vestiging bij jou in de buurt.

 

 

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

Maak je maaltijd compleet bij Domino's 

Je kunt je bestelling bij een van de Domino's vestigingen in Drenthe compleet maken met een goed bijgerecht of dessert. Wat dacht je van een lekker portie Cinnastix? Dit zijn super lekkere kaneelstrips, om je vingers bij af te likken!

Mocht je trouwens nog twijfelen of je een pizza op een normale bodem wilt hebben of je meer een voorkeur hebt voor de Italiaanse bereiding van je pizza is dat geen probleem. Je kunt namelijk ook een Italian pizza bestellen waardoor de smaken nog beter naar voren komen! Deze pizza is een flinke slag groter (+5cm) waardoor je nog langer plezier hebt van je Domino's Pizza. Naarst populaire bodems zijn er ook de 5 populairste pizza's. De Perfect Pepperoni pizza en de pizza Margaritha zijn landelijk de meest bestelde pizza's. Ben jij als Drentenaar ook in voor een van deze lekkere pizza's? 

 

Domino's Pizza Drenthe: niet zomaar een pizza

Bij Domino's Pizza bestel je niet zomaar een pizza. Je besteld een pizza die met alle aandacht wordt bereid door een enthousiaste pizzabakker. Ten eerste wordt je pizza gebakken met deeg dat 48 uur heeft gerezen. Zo krijgt het een goede smaak en textuur. De tomaten voor o.a. de tomatensaus worden speciaal voor Domino's ontwikkeld. Deze tomaten bevatten veel meer vlees en smaak. Bekijk alle andere 10 facts waarom je Domino's pizza zo lekker is! Vergeet vooral niet dat wij je pizza in gemiddeld 21 minuten, op locatie, komen bezorgen! 

Bestel je favoriete pizza direct online

 

Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.