BESTEL ONLINE

Pizza bestellen in Friesland


Friesland geurt en kleurt zichzelf met authentieke Fryske gerechten, gewoonten en historie. Zo staat Friesland betreft eetgewoonten bekend om het Fryske suikerbrood of turfgerookte droge worst. Het is duidelijk dat de Friezen weten wat lekker eten is! Juist daarom is Domino's hier in vrijwel alle grotere steden te vinden.  Je kunt zelf kiezen of je de pizza zelf komt afhalen of dat wij jouw maaltijd, op de juiste temperatuur en kosteloos, bij jou aan de deur komen afleveren. Waar je ook bent, je kunt altijd rekenen op de service van Domino's. Bekijk hieronder snel waar de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt is en voor dat je het weet ben jij aan het genieten van jouw favoriete pizza! 

 

 

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

 Domino's pizza in de heel Friesland

 Alle Domino's Friesland medewerkers staan elke dag klaar om jouw maaltijd zo snel en perfect mogelijk te bereiden. Wij zijn gemiddeld binnen 21 minuten bij het afleveradres dat je ons hebt doorgegeven. Wij zijn met trots de snelste maaltijdbezorger van héél Nederland. Domino's vestigingen zijn in heel Friesland te vinden. In alle grote steden van Friesland kun je terecht voor je favoriete pizza en bijgerechten. Je kunt namelijk je maaltijd compleet maken met een goed bijgerecht en misschien wel een lekker nagerecht. Snelheid is niet het enige waar je op mag rekenen bij Domino's. Al onze gerechten worden vers bereid. Onze tomaten bijvoorbeeld, worden binnen 48 uur na het plukken gebruikt op jouw pizza! Deze tomaten worden zelfs speciaal gekweekt voor Domino's zodat alleen de beste tomaten worden gebruikt voor onze pizza's. Bekijk nu alle 10 facts waarom je Domino's pizza zo lekker is!  

Pizza zoals jij het wilt hebben

Je kunt je eigen pizza volledig zelf samenstellen. Dit kun je doen met de pizzachef. Je begint bij de bodem, het kiezen van de saus en tenslotte alle ingrediënten. Zo weet je zeker dat jij echt kunt gaan genieten van je eigen Domino's Pizza. De bodem hebben wij maar liefst 48 uur laten rijzen zodat alleen het perfecte deeg wordt gebruikt voor jouw zelf-samengestelde pizza. Dat noemen we nog eens aandacht! 

Trek gekregen? Woon je in Friesland en heb je zin om pizza te bestellen? Bekijk het menu en bestel snel online bij een vestiging van Domino’s Pizza Friesland bij jou in de buurt. Gegarandeerd een heerlijke avond!

 

Bestel jouw favoriete pizza direct online

 

Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.