BESTEL ONLINE

Pizza bestellen in Groningen


Woon je in Groningen en heb je zin in een overheerlijke, gloeiendhete pizza? Ook in het hoge Noorden kun je nu genieten van een echte Domino’s pizza! Groningen is een echte studentenstad waar je onbeperkt kunt genieten van het nachtleven. Er zit namelijk geen limiet aan de openingstijden van al die gezellige kroegen! Zo kun je uiteraard ook onbeperkt komen genieten bij een van de Domino's vestigingen in Groningen. We zijn vrijwel elke nacht geopend om jou van je avondsnack te voorzien! Bekijk hieronder snel bij welke vestiging onze pizzabakkers je het snelst kunnen helpen.

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

Pizza bestellen in Groningen 

Woon je in Groningen en heb je zin in een overheerlijke, gloeiendhete pizza? Ook in het Hoge Noorden kun je nu genieten van een echte Domino’s pizza! Bestellen is gemakkelijk: selecteer jouw favoriete pizza, kies de toppings die jij lekker vindt en reken af met onze beveiligde iDEAL betaalomgeving. Binnen 30 minuten kun je gaan smullen van een vers belegde, dampende pizza! 

Pizza, Hot Sandwiches en de beste aanbiedingen

Naast rijkelijk belegde pizza’s kun je nu ook de lekkerste lunch Hot Sandiwches bestellen bij Domino’s Groningen. Probeer eens wat anders dan een boterham met kaas voor lunch met deze lekkere Hot Sandwiches. Je hebt ze al voor €3.95 voor 16:00 bij afhalen.

Maak je bestelling helemaal compleet met onze heerlijke specials! En ben je op zoek naar slimme deals op onze pizza’s of bijgerechten? Houd dan zeker onze speciale aanbiedingen in de gaten. Daarmee profiteer je altijd van extra voordeel! Bekijk nu ook de beste deals in de Domino's Deals App. Hierin vind je deals die speciaal voor jouw vestiging naar voorkeur zijn klaargezet. Zo kun je altijd voordelig van je favoriete pizza genieten! 

Maak ook kennis met de Elke Dag Deal van Domino's. Na jaren te hebben genoten van de RealDeal is het tijd voor wat anders. Met de Elke Dag Deal kun je namelijk elke dag genieten van 5 overheerlijke pizza's voor maar €5.00 bij afhalen! Dit zijn de pizza perfect pepperonipizza funghipizza margaritha, de Pizza Two Cheeses en de Pizza BBQ Bacon.

 

Bestel jouw favoriete pizza direct online

 

Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.