BESTEL ONLINE

Domino’s Pizza Rotterdam: het lekkerste langs de Maas


 

Zijn het de hippe hotspots? Is het de Nieuwe Maas met daarover de kenmerkende Erasmusbrug? Of zijn het de ‘nultieners’ zelf met hun ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit? Één ding is zeker: steeds meer mensen weten Rotterdam te vinden als woonplaats, toeristische bestemming of place to be voor een uitstapje in eigen land. Natuurlijk scoren ook de vele restaurants daarbij punten... In Rotterdam is lekker eten overal binnen handbereik. Ook pizza gelukkig. Domino's Pizza Rotterdam bezorgt pizza’s in de hele stad. Altijd heet, vers en meestal al binnen 30 minuten. Bekijk hieronder snel welke winkel bij jou in de buurt is!

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

Gewoon lekker. Lekker gewoon.

Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland vormen samen Domino’s Pizza Enterprises Ltd. In het totaal van 1500 vestigingen worden jaarlijks ruim 90 miljoen pizza’s gebakken. Een flinke hap daarvan komt uit de pizzeria’s in Rotterdam; de wereldstad die bekend staat om zijn gedreven mentaliteit en harde werkers. Mensen die ’s avonds wel een stevige maaltijd kunnen gebruiken. Smaakvol, gevarieerd en gewoon lekker. Dat is Domino’s ten voeten uit: gewoon lekker en lekker gewoon. Net als Rotterdam zelf.

Pizza & Rotterdam

Of er typisch Rotterdamse pizza’s bestaan? Dat niet. Wel is bekend dat veel Rotterdammers gek zijn op shoarma. Dus staat een Pizza Shoarma bij Domino’s op het menu. Sterker nog: het is één van de meest bestelde, top-5 pizza's . Met mals shoarmavlees, zachte mozzarella en zoete knoflooksaus. Maar ook voor vegetariërs of Rotterdammers met andere voorkeuren biedt Domino’s Pizza Rotterdam voldoende keus. Pizza’s, salade of bijgerechten: een avond makkelijk eten kan helemaal naar eigen smaak. Kun je niet kiezen? Domino’s maakt alle pizza’s vers, waardoor er eindeloos kan worden gevarieerd. Kies bijvoorbeeld voor een pizza half-half of stel hem helemaal zelf samen met de Pizza Chef.

Bestellen of afhalen bij Domino’s Pizza Rotterdam

Pizza bestellen in Rotterdam ? Gezinnen, studenten, stellen of singles: alle Rotterdammers die af en toe willen genieten van een lekkere, makkelijke en snelle maaltijd weten Domino’s te vinden. En met snel bedoelen we natuurlijk écht snel. De medewerkers in de vestigingen van Domino’s Pizza Rotterdam zetten er iedere dag weer hun schouders onder om iedereen in de omgeving binnen 30 minuten te voorzien van een overheerlijk diner. Liever zelf afhalen bij een pizzeria van Domino’s Pizza Rotterdam? Van Blijdorp en Hoogvliet tot Schiebroek of het Zuidplein: de deuren staan altijd voor je open.

 

Rammelende maag gekregen? Bekijk het uitgebreide menu van Domino’s Pizza , kies je favoriete gerechten, voer je postcode in en…

 

Bestel je favoriete pizza direct online

 

 Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.