Terug naar winkeloverzicht

Pizza bestellen in Breda


 

Wil je eten laten bezorgen in Breda? Dan kies je natuurlijk van een pizza van Domino's! De lekkerste pizza van Breda vind je bij Domino's. Met 4 winkels in Breda zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van een heerlijke pizza. Je bestelt je pizza heel eenvoudig via www.dominos.nl. 

Pizza bezorgen in Breda


 

Pizza laten bezorgen doe je in Breda bij de 4 winkels van Domino's. Woon je in de stad, dan zal de winkel Breda Graaf Hendrik 3 Plein hoogstwaarschijnlijk je pizza bezorgen. In het noorden van Breda word je pizza bezorgd door de winkel in Hoge Vucht, en ten noordwest- en westen van de stad zal de winkel aan de Kesterenlaan je pizza bezorgen.

Pizza bezorgen in Bavel en Ulvenhout


 

Sinds mei 2016 is het ook mogelijk om je pizza te laten bezorgen in Bavel en Ulvenhout. De winkel in winkelcentrum De Burcht bezorgt pizza in het zuiden van Breda, maar ook bij veel adressen in Bavel en Ulvenhout. Ook hier kun je dus genieten van een pizza van Domino's! Woon je net buiten ons bezorg-gebied, dan kun je ook altijd even naar onze winkels rijden om een pizza af te halen.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D58C340 - 100.90.16.111 - WEU]