Winkels Domino's   Den Haag

 

Pizza bestellen in Den Haag regio


 

Geen zin om te koken vanavond? Bestel dan snel een pizza bij onze van onze winkels in regio Den Haag in het overzicht hieronder! Bij alle winkels in Den Haag kun je pizza laten bezorgen of afhalen. In de regio Den Haag heeft Domino's meerdere winkels om jou te voorzien van een overheerlijk pizza. 

 

Pizza bestellen in Den Haag

Heb je zin in een overheerlijke pizza en woon je in Den Haag? Ook in de Hofstad kun je nu de lekkerste pizza’s bestellen bij Domino’s. Wat dacht je van een klassieke Pizza Margaritha, of een verrassende Pizza Pollo Pomodore? Of stel je eigen pizza samen: alle combinaties zijn mogelijk. Bij Domino’s bestel je altijd de lekkerste pizza van Den Haag!

De lekkerste pizza’s en pasta’s van de Hofstad

Naast smakelijke pizza’s kun je bij Domino’s Den Haag ook lekkere pasta’s en andere specials bestellen. Waar je dus ook zin in hebt, je bestelt het bij ons gemakkelijk online! Je selecteert jouw favoriete Domino’s gerechten op onze website, betaalt met iDEAL en binnen 30 minuten staan we vaak al voor je deur met een gloeiend hete pizza of pasta!

Kies uit 4 vestigingen in Den Haag

Alleen al in Den Haag vind je 4 verschillende vestigingen van Domino’s Pizza. Er zit er altijd één bij jou in de buurt! Je vindt ons aan het Goudenregenplein, aan de Oude Haagweg en aan de Torenstraat. En ook aan de Zeesluisweg in Scheveningen kun je terecht voor de lekkerste pizza’s! Kies voor de vestiging die het dichtst bij jou zit, dan bezorgen we je pizza gratis. En kies je voor afhalen? Dan profiteer je van nóg meer korting op je pizza!

Bestel je favoriete pizza direct online

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD0003FF1B884C - 100.116.20.53 - NEU]