Domino’s verandert winkel in ‘All Women Store’ op Internationale Vrouwendag

Dinsdag 8 maart is het International Women’s Day. Voor Domino’s dé reden om de winkel in Schoonhoven om te dopen tot een ‘All Women Store’. Vrouwen vanuit de gehele organisatie komen dinsdag 8 maart samen om deze dag met elkaar door te brengen én supporten franchisenemer Yous, die net haar eerste winkel heeft geopend.

Domino's All Women Store - International Women's Day 2022

Vrouwen in de wereld van pizza

Manon Stoutjesdijk, woordvoerder bij Domino’s, vertelt: ‘’De pizzabusiness lijkt vaak een mannenbusiness, maar wij zien binnen Domino’s juist veel mooie succesverhalen van vrouwelijke collega’s die ‘hun mannetje staan’. Van vrouwelijke franchisenemers tot bezorgers en van vrouwen die werkzaam zijn op de IT afdeling tot onze CMO.’’

Elkaar helpen ambities waar te maken

Elkaar helpen staat centraal in de cultuur van Domino’s. Dat is ook de reden waarom de All Women Store in het leven is geroepen. ‘’International Women’s Day is een mooie gelegenheid om deze dag als vrouwen met elkaar door te brengen, maar nog mooier is het om elkaar te helpen ambities waar te maken. Collega Yous Syed heeft vorige week op 26 jarige leeftijd haar eerste winkel geopend. We zijn enorm trots op haar en daarom komen vrouwen vanuit diverse rollen op 8 maart hun handen uit de mouwen steken om Yous te helpen.’’ vertelt Manon Stoutjesdijk.

Yous Syed: ‘’Al jong de droom om ondernemer te worden’’

Als jong meisje begon Yous haar loopbaan bij Domino’s Rotterdam. Gelijk was ze verkocht aan de wereld van Domino’s. Niet lang daarna wist ze: ‘’Ooit open ik mijn eigen winkel’’. Yous nam uitgebreid de tijd om alle kneepjes van het vak te leren: van pizza’s bakken tot bezorgen en werd uiteindelijk winkelmanager en regiomanager voor verschillende winkels bij Domino’s. Yous vertelt: ‘’We hebben binnen Domino’s mooie voorbeelden van vrouwelijke franchisenemers. Als je mooie ambities hebt, kun je binnen dit bedrijf komen waar je wil. Ik ben er trots op dat ik al op mijn 26e onderdeel van het rijtje vrouwelijke franchisenemers mag uitmaken.’’

Favicon for dominos.nl Yous opent op 26 jarige leeftijd haar eerste Domino's winkel in Schoonhoven dominos.nl
Yous.PNG
  • PNG
Yous.PNG

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL