Hoe Domino's bezorgers zich voorbereiden op winters weer

5x Veilig bezorgen door Domino's

Domino's veiligheid.jpg
  • jpg

Niets is comfortabeler dan om tijdens de koude wintermaanden een warme pizza thuis te laten bezorgen. Met ruim 340 winkels, worden er jaarlijks zo’n 13,5 miljoen Domino’s pizza’s thuisbezorgd. Dit komt neer op 7 miljoen ritten per jaar. Het merendeel van de bezorgingen gebeurt inmiddels op de fiets. Dat is beter voor het milieu én veiliger. Want veilig bezorgen staat bij Domino’s altijd op nummer 1. Waar bij menigeen deze week de schaatskoorts toenam, zorgt Domino’s ervoor dat de bezorgers ook deze winter goed zijn voorbereid.

5x Veilig bezorgen

1: Bezorgen op de fiets

De bezorgers van Domino’s bezorgen zoveel mogelijk op de fiets. Wel zo veilig en duurzaam. Zo’n 5,9 miljoen ritten werden dit jaar gereden op een elektrische fiets of  e-scooter. 

2: Zichtbaar

Domino’s bezorgers dragen extra warme en reflecterende kleding tijdens de wintermaanden. Ook de voertuigen worden aan het begin van de wintermaanden extra goed gecontroleerd op remmen, banden en verlichting.

3: Beschermd

Omdat een ongeluk soms in een klein hoekje zit, stimuleert Domino’s haar bezorgers om een helm te dragen. 

4: Cash free

Ook na corona hebben de meeste bezorgers géén contant geld op zak. En vraagt Domino’s haar klanten zoveel mogelijk om bestellingen online te betalen.

5: Sneeuwplan

Zijn de wegen te glad of ligt er te veel sneeuw, dan gaat het sneeuwplan van kracht. Het sneeuwplan zorgt ervoor dat binnen 30 minuten de optie voor bezorgen op de website kan worden uitgezet. Dit kan per winkel worden geactiveerd. Domino’s raadt daarom haar klanten aan om bij sneeuwval of extreme gladheid de website te raadplegen.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL