Domino’s gaat samenwerking aan met TicketSwap voor nieuwe wervingscampagne

Pizzaketen Domino’s slaat voor een nieuwe personeelswervingscampagne de handen ineen met TicketSwap. Helemaal jezelf kunnen zijn, is een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een nieuwe baan. Niet alleen op de werkvloer, maar ook buiten werktijd wil Domino’s stimuleren dat werknemers zichzelf kunnen zijn. En hoe kan dat nu beter dan door middel van muziek, sport en theater?  

Personeelswervingscampagne Domino's.jpg
  • jpg

Ticketswap tegoed voor nieuwe medewerkers

Via de slogan ‘Bezorg jezelf een zomer vol festivals’ richt Domino’s zich in de periode van 3 april tot en met 23 april 2023 op het werven van nieuwe medewerkers. Alle medewerkers die in deze periode worden aangenomen in één van 350 vestigingen van de pizzaketen, ontvangen na hun eerste 9 uur werken €20,- TicketSwap tegoed. Zo kunnen zij hun vrije tijd invullen met een concert of festival naar keuze.

Oscar Kriek, Head of Business Strategy bij TicketSwap, vertelt:

“TicketSwap is altijd op zoek naar unieke samenwerkingen die waardevol kunnen zijn voor liefhebbers van muziek, sport en theater. Zeker nu het leven steeds duurder wordt, is het lekker om af en toe voordeliger tickets te kunnen kopen voor uiteenlopende belevingen. Daarbij is er een significante overlap in de doelgroep van Domino’s Pizza en de TicketSwap community van ruim 10 miljoen evenementen bezoekers. Dus deze campagne past prima binnen onze visie. Aan de hand van duidelijke doelstellingen hebben we het concept in-house ontwikkeld en werken we effectief toe richting het gewenste resultaat voor alle betrokken partijen.”

Focus op behoud

Ook huidige medewerkers van Domino’s maken onderdeel uit van deze muzikale campagne. Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino’s Nederland, vertelt: ‘’In onze vestigingen zien we veel vriendschappen ontstaan. Dat betekent dat collega’s ook na werktijd graag samen iets ondernemen. Dat stimuleren we alleen maar. Vestigingen kunnen hun toppers nomineren voor een compleet verzorgde Koningsdag. Daarbij gaan twee collega’s samen naar een festival, ontvangen zij backstage passen, genoeg muntjes en een meet & greet met artiesten. Ook geven we onder de genomineerde collega's nog eens 25 keer €20,- aan TicketSwap tegoed weg.’’  

Voortbouwen op eerdere campagnes

De campagne wordt ondersteund via social owned media en heeft de focus op solliciteren via Whatsapp. ‘’Deze campagne vormt een logisch vervolg op eerdere personeelswervingscampagnes’’, vertelt Manon Stoutjesdijk. ‘’We zijn vorig jaar gestart met het in kaart brengen van wat mensen nu écht belangrijk vinden in hun baan. Domino’s is een bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn. In onze personeelswervingscampagnes benadrukken we dit op ludieke wijze. Bijvoorbeeld met de customized sneakers die vorig jaar voor nieuwe personeelsleden te winnen waren.’’

--------------- Einde persbericht ------------------

Over Domino's

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Over TicketSwap

TicketSwap is de veiligste en handigste app voor fans om tickets te kopen en verkopen voor hun favoriete concerten, festivals, sportevenementen, theatershows en clubavonden. Met meer dan tien miljoen gebruikers in 36 landen beschermt TicketSwap fans tegen te hoge prijzen door ervoor te zorgen dat tickets worden uitgewisseld tegen fan-vriendelijke tarieven. Dankzij zijn speciale anti-fraudetechnologie en partnerships met meer dan 6.000 podia, promotors, festivals en ticketing-bedrijven wereldwijd, biedt het bedrijf een eerlijke, veilige en eenvoudige omgeving voor fans die tezamen meer dan 40.000 live evenementen wereldwijd bezoeken. www.ticketswap.nl

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL