Zo bezorgt Domino’s 4500 verse pizza’s in 3 uur tijd

Op dinsdag 29 augustus 2023 ontving Domino’s haar grootste bestelling ooit: in een periode van 3 uur tijd bezorgden Domino’s vestigingen in Amsterdam maar liefst 4500 pizza’s. Hierdoor konden alle deelnemers aan de Intreeweek van de Universiteit van Amsterdam genieten van een verse, handgemaakte pizza tijdens een speciaal pizzafestival.

Grootste pizzabezorging ooit: 4500 pizza's in 3 uur

Samenwerking tussen vestigingen in Amsterdam

Om deze bijzondere uitdaging succesvol te volbrengen, sloegen verschillende Domino’s vestigingen in Amsterdam de handen ineen. Maurice van Tienhoven, franchisenemer bij Domino’s, vertelt: “Voor deze uitdaging werken we in Amsterdam samen met zeven vestigingen. Het was belangrijk om de taken goed te verdelen, zodat we de kwaliteit en service konden bieden die klanten van ons gewend zijn. Ik ben erg trots dat we dit met het Domino’s team hebben weggezet.”

Teun Snoeks, regiomanager corporate stores, vult aan: “Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Daarom maken we onze pizza’s altijd vers. Om dat in deze situatie mogelijk te maken, spraken we met de Universiteit van Amsterdam een keuze van twee soorten pizza af. Allereerst de pizza Margaritha: een heerlijke, vegetarische klassieker. Daarnaast konden de studenten ook kiezen voor een pizza Veggi: een smakelijke pizza met daarop verse groenten.”

Geert Koeleman, event director van de Intreeweek vond de samenwerking met Domino’s een groot succes: “Een belangrijke voorwaarde voor ons was dat alle pizza’s geleverd werden binnen drie uur. Gelukkig kon Domino’s ons hiermee helpen en kijken we terug op een geslaagd pizza-event.’’  

Bezorgexpert

Domino’s introduceerde in 1989 pizzabezorging in Nederland. Inmiddels staat de pizzaketen bekend als dé bezorgexpert. De afgelopen jaren kwam Domino’s meerdere malen in het nieuws met spraakmakende bezorgingen. Zo bezorgde de keten tijdens Koningsdag 2019 en 2021 pizza’s op het water en testte het bedrijf al eerder pizzabezorging met drones. Ook voor 4500 pizza’s in 3 uur tijd is men bij Domino’s aan het juiste adres.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL