Prikker, splitter of likker? Deze vraag is nu verleden tijd! Domino’s komt met dé oplossing voor het eten van een oranje tompouce

Koningsdag staat bijna voor de deur, en daar mag een oranje tompouce niet bij ontbreken. Elk jaar rijst de vraag: hoe eet je een tompouce zonder er een bende van te maken? Domino’s biedt het antwoord op deze vraag met de drinkbare oranje Thick Shake Tompouce. Deze heerlijke traktatie is verkrijgbaar vanaf vandaag, zolang de voorraad strekt, bij deelnemende Domino’s vestigingen in Nederland.

Thick Shake Tompouce - Domino's.JPG
  • JPG
Thick Shake Tompouce - Domino's.JPG

Een koninklijke traktatie zonder te knoeien

In Nederland is de oranje tompouce een geliefd gebakje dat vaak geassocieerd wordt met speciale gelegenheden, vooral tijdens Koningsdag. Dat is niet voor niets, want toen koning Willem-Alexander werd geboren, stonden er niet alleen beschuit met muisjes op de tafel, maar ook oranje tompouces. Het eten van een oranje tompouce is vaak een uitdaging, aangezien het gebakje uit meerdere lagen bestaat. Met de introductie van de drinkbare oranje Thick Shake Tompouce behoort geknoei tot het verleden en kan iedereen dit jaar moeiteloos van een oranje tompouce genieten.

Domino’s: koning van de pizza’s

Koningsdag is traditiegetrouw een bijzondere dag voor Domino’s. Niet alleen is het één van de drukste dagen van het jaar voor de pizzaketen, gemiddeld worden er op deze dag bijna 100.000 verse pizza’s gemaakt, maar ook staat Domino’s erom bekend met Koningsdag iets bijzonders te doen. Waar de pizzaketen eerder pizza bezorgde op het water in Amsterdam, introduceert Domino’s nu een speciale Thick Shake op haar menu.

De oranje Thick Shake Tompouce is verkrijgbaar vanaf €5,99 bij deelnemende Domino's vestigingen in Nederland.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL